Craft Awards 2024 bij fsom magazine.

Craft Awards 2024 | Het is zover, het is tijd voor de Craft Wards 2024 voordracht. Wie heeft op jou de meeste indruk gemaakt dit jaar?

De Craft Awards 2024 voordracht is nu officieel geopend. De Awards worden uitgereikt in drie categorieën en gaan over het gehele jaar ‘2023’. Craft us de branchevereniging voor onafhankelijke brouwerijen in Nederland en ze proberen het altijd leuker te maken. Dat is nu toch zeker wel gelukt!

Categorieën Craft Awards 2024

De categorieën voor de Craft Awards 2024 ziijn: Brouwerij, dus welke brouwerij/onderneming heeft de waarden van ‘Craft’; dus onafhankelijk, authentiek en eerlijk. Het meest en vooral het beste uitgedragen?

De tweede categorie is: Brouwer. Welke brouwer heeft volgens jou een nieuw publiek weten te bereiken en (mede) hierdoor de algemene interesse voor Craftbeer vergroot. Daarnaast kan deze persoon ook opvallen door innovatie, kennis overdracht, of een impressie op andere waardoor hij/zij bijdraagt aan de ontwikkeling van de branche. Dit is wat ons betreft wel een hele interessant categorie!

De derder categorie is: Bierpersoon. Dit hoeft geen brouwer of ondernemer te zijn, maar een persoon die als consument de markt op een bijzondere wijze heeft gesteund

Wie ga jij voordragen? Ga snel naar Craftbrouwers.nl en geef je stem. De Craft Awards 2024 worden uitgerijkt op 1 februari 2024 tijden de Dutch Craftbeer Conference. Op de website van Nederlandse Biercultuur vind je meer informatie over dit event.

Let op! Je kunt iedereen voordragen, het hoeven dus niet per sé Craft leden te zijn!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Lees ook over de smaakbeleving van ‘Death By IBU‘ uit Kroatië, of neem samen met mij de meest recente White Labels van Emelisse onder de loep! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers! Het is zover, het is tijd voor de Craft Wards 2024 voordracht. Wie heeft op jou de meeste indruk gemaakt dit jaar? Lees er alles over bij FSOM Magazine
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] ga jij trouwens voordragen voor de Craft Awards 2024? Ga snel naar Craftbrouwers.nl en geef je stem. De Craft Awards 2024 worden uitgereikt op 1 […]

Reacties zijn gesloten.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram