Doe jouw vader de Bierista bieropleiding cadeau (met dikke korting!)

biercursus bier proeven kun je leren door thedutchbeerdad op fsom

Bierista bieropleiding | Als Bierista kun jij profiteren van vele leuke acties. Denk aan unieke brouwerijbezoeken, de leukste kortingscodes bij diverse webshops, brouwerijen en op toffe events natuurlijk. Maar hoe word je eigenlijk Bierista?

Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik zelf de Bierista bieropleiding gehaald en sindsdien ben ik verder gegaan met de andere cursussen die je kunt volgen als Bierista. Denk aan de Gratis Bud speedcourse, Hertog Jan speedcourse of de bier en spijs cursus. Er is keuze genoeg wat dat betreft!

Vaderdag

Voor de beginnenden bierliefhebber is het misschien toegankelijker om een warming-up te doen voor de Bierista bieropleiding. Je kunt namelijk ook de cursus volgen ‘Bier proeven kun je leren!’. <– Klik op de link om deze cursus speciaal voor Vaderdag met korting te scoren!

biercursus bier proeven kun je leren door thedutchbeerdad op fsom. Doe jouw vader de Bierista bieropleiding cadeau (met dikke korting!)

Voor mij is de Bierista bieropleiding de ideale mogelijkheid om vanuit je luie stoel je bierkennis te vergroten. Niet alleen is de opleiding aanbevolen door brouwers zelf, krijg je dus die vele voordelen die ik eerder opnoemde. Maar je krijgt ook nog eens een te gek bierpakket thuis gestuurd. Na elke hoofdstuk komt er namelijk een bier voorbij die in het hoofdstuk ter sprake is gekomen. Deze mag jij dan gewoon even lekker oppeuzelen…

Wanneer je de Bierista opleiding hebt afgerond, kun je direct aan de slag als Bierista! Je kunt dan namelijk zelf uitgebreide reviews schrijven over de bieren die je hebt gehad. Te beginnen natuurlijk met de bieren uit de opleiding! De Bierista bieropleiding scoor je nu met maar liefst €25,- Vaderdag korting, je kunt nu dus voor mij €100,- Bierista worden.

Doe jouw vader de Bierista bieropleiding cadeau (met dikke korting!) TheDutchBeerDad voor FSOM Magazine!

Gebruik de kortingscode ‘VADERDAG’ voor €25,- korting op de Bierista bieropleiding en haal gewoon thuis vanuit je luie stoel je bierdiploma! Ook kun je de Bieropleiding cadeau geven in een mooie cadeaubox, dit kost je een tientje meer. Meer weten? Neem dan een kijke op de website van Bierista.

De studieduur van de opleiding is gemiddeld 8 uurtjes en dus is het lekker toegankelijk qua tijd. Ik kan de cursus aanraden voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden in de bierwereld. De cursus zit bomvol historische weetjes en feitjes en bevat ook nog eens uitgebreide informatie over hoe bier gebrouwen word.

Bierista bieropleiding gehaald door thedutchbeerdad op fsom!

Je bent Bierista. En dan?

Jij hebt natuurlijk de liefste Papa van de hele wereld. En dus geef je hem de bieropleding cadeau. (maar je mag hem natuurlijk ook aan jezelf geven!) Maar wat kun je dan nog meer?

Naast de vele kortingen die ik zojuist opnoemde, heb je ook nog de keuze uit meerder cursussen. Zo kun je gratis de speedcourses volgen over diverse brouwers. Denk aan Hertog Jan, Bud, maar ook over bijvoorbeeld het Oktoberfest of de bier en spijs cursus over hoe je bepaalde gerechten mooi kunt matchen bij een bepaald bier. Deze cursussen zijn dus allemaal GRATIS voor Bierista’s. En zeg nou zelf, wie wil die titel niet dragen?

Ik ben erg benieuwd of jij de cursus (Cadeau) gaat doen en vertel mij over jouw ervaring met de bieropleiding. Als je al Bierista bent, mag dat natuurlijk ook!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Doe jouw vader de Bierista bieropleiding cadeau (met dikke korting!) FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram