Bon Jovi Live vanuit… de bioscoop?

Bon Jovi Live vanuit… de bioscoop?

7 juni 2021 3 Door Peter van de Velde

Bon Jovi Live | We kunnen het er lang en breed over hebben, we missen natuurlijk allemaal live muziek. Of je nu een festivalganger bent, een rockconcert bezoekt of liever gaat stampen op hardstyle, we willen het vooral weer samen doen. De oude rockers van Bon Jovi gaan je dit geven, maar dan wel net even anders dan je gewend bent!

2020

Het jaar 2020 en ook dit jaar 2021 lopen anders dan iedereen zich in 2019 had kunnen voorstellen. In plaats van met elkaar naar de Ziggo Dome af te reizen zitten we thuis of lopen we rond met een mondkapje. For the greater good zullen we maar zeggen. Dat is als muziekliefhebber en concertganger gewoon superkut. En ja, ik kijk nog wel een concert thuis op de bank maar het is nooit hetzelfde als het zou zijn als je gewoon lekker tussen de mensen zit/staat. Dat weten ook de heren van Bon Jovi. In mei 2020 zou het album 2020 uitkomen en er zou een flinke tour volgen. Helaas werd dit overspoeld door de ellende waar we in zitten waardoor het album er uiteindelijk wel kwam in oktober maar een grote tour kon natuurlijk niet. Wel hebben ze toen bedacht om het album live te spelen en dan in een soort storytell variant. Dus de liedjes maar dan met het verhaal. En natuurlijk live en op veilige afstand. Heb je dit gemist? Check dan onderstaande video!

Op naar de bioscoop

Nu is bovenstaande natuurlijk een schrale troost voor degenen die het laatste album graag op het grote podium gespeeld hadden willen zien worden. Ben je er nog bij na die zin? Gelukkig, dan is de boodschap overgekomen! Afijn, de band heeft hetzelfde gedacht want op donderdag 24 juni aanstaande kun je, met anderen, de band live zien optreden. En niet alleen hier maar overal ter wereld! Ze hebben namelijk een gloednieuw concert opgenomen en deze komt exclusief naar Vue en Pathe! En gezien we eindelijk weer met meerdere mensen plaats mogen nemen in de bioscoopzaal is dit natuurlijk wel heel erg vet. Of je ook daadwerkelijk mee mag zingen, dat is nog even een grote vraag, maar je kunt er in ieder geval bij zijn!

Mocht je interesse nu gewekt zijn en denk je, daar moet ik bij zijn!? Wacht dan niet langer en klik HIER om doorgestuurd te worden naar de bestelpagina van de kaarten en ga op 24 juni genieten van deze succesvolle rockers!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Vikings is a show about Vikings! Deze week is het Vikings week bij FSOM en daarom gaan we op reis met deze zeevarende Noormannen!

Meer DutchPlayStationGamer

John Mayer – Where The Light Is Live From Los Angeles
De Muziek Vliegt Je Om De Oren
Movieshorts – Mortal Kombat, Godzilla vs Kong en Willy’s Wonderland
Linkin Park – One More Light Re-Review
Final Fantasy VII Remake Intergrade komt eraan!

Please follow and like us: