Let the Madness BEGIN met Knives! Bullet for my Valentine is back baby!

Knives | Bullet for my Valentine is toe aan nieuwe muziek. Dat vinden de fans maar dat vind ook zeker de band zelf. Maar waar ze met Venom “back to basic” gingen om meer heavy te worden lijkt het bijna pop vergeleken met hun nieuwe single: Knives!

Let the Madness BEGIN!

Dat Bullet terug is van weggeweest is een gegeven. Ze knallen er dan ook keihard met met de tekst: LET THE MADNESS BEGIN! En wanneer Bullet met zulk zo’n teksten begint dan weet je bijna zeker dat je een wilde rit toegedeeld krijt. Are you ready to rock with Bullet for my Valentine!? Well then, let’s play with Knives!

Army of Noise en nieuw album!

Een nieuwe single is natuurlijk meestal een teken dat er meer op de planning staat. Nou is dat natuurlijk gewoon een gegeven want de heren hebben twee hele toffe dingen. Allereerst kun jij lid worden van hun Army of Noise! Daar kun je een Silver, Gold of Platinum Patreon worden en daarmee krijg je een aantal exclusieve goodies. Hoe hoger je “rank” hoe meer goodies er aan vast zitten.

Ook zit er een nieuw album aan te komen die de naam “Bullet for my Valentine” gaat dragen. Het album staat gepland voor een release op 22 oktober 2021! Nog even geduld dus maar dan kunnen we weer helemaal los gaan op een volledige LP van de heren. Let’s go!

Bullet for my Valentine is terug met Knives en een nieuw album op 21 oktober! Let the Madness Begin!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Vikings is a show about Vikings! Deze week is het Vikings week bij FSOM en daarom gaan we op reis met deze zeevarende Noormannen!

Meer DutchPlayStationGamer

Het is Coverweek bij FSOM!
De leukste schurk nu te zien op Disney+
Bon Jovi Live vanuit… de bioscoop?
John Mayer – Where The Light Is Live From Los Angeles
De Muziek Vliegt Je Om De Oren

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. […] Let the Madness BEGIN met Knives! Bullet for my Valentine is back baby!Het is Coverweek bij FSOM!De leukste schurk nu te zien op Disney+Bon Jovi Live vanuit… de bioscoop?John Mayer – Where The Light Is Live From Los Angeles […]

  2. […] vechten in de toekomst van morgen? Check The Tomorrow War!Let the Madness BEGIN met Knives! Bullet for my Valentine is back baby!Het is Coverweek bij FSOM!De leukste schurk nu te zien op Disney+John Mayer – Where The Light […]

  3. […] (2018) – MovieshortVandaag vechten in de toekomst van morgen? Check The Tomorrow War!Let the Madness BEGIN met Knives! Bullet for my Valentine is back baby!Het is Coverweek bij FSOM!John Mayer – Where The Light Is Live From Los […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram