F*ck you Corona!

F*ck you Corona!

26 maart 2020 7 Door Peter van de Velde

Met de titel bedoel ik uiteraard de Corona pandemie die de wereld in zijn grip heeft en niet het Mexicaanse bier (die is veilig om te drinken). Ik wil hier ook niet ingaan op alle maatregelen en cijfers van het RIVM. Wij zijn er tenslotte om entertainment te brengen of jullie te updaten wanneer je wellicht iets langer moet wachten op bepaalde vormen van entertainment, of juist niet.

Sonic komt iets eerder on demand

Laten we dan met een klein beetje positiviteit beginnen. Paramount Pictures heeft aangekondigd om de film over de iconische blauwe egel eerder uit de bioscopen te halen. Nu de bioscopen gesloten zijn heeft het wellicht ook niet heel erg veel zin om te wachten met het uitbrengen van deze film zal men ongetwijfeld gedacht hebben. Welke dienst hem gaat aanbieden, en of dit ook in Nederland en België het geval is, dat is nog even een verrassing. Maar vanaf 31 maart weten we het zeker!

Uitstel van Fallout 76 DLC

Helaas voor fans van Fallout 76, de gratis DLC The Wastelanders komt een weekje later uit. De ontwikkelaar gaf aan dat ze door het Corona virus een klein beetje vertraging op te hebben gelopen en de DLC komt nu niet op 7 april maar op 14 april.

Final Fantasy VII Remake misschien later in huis?

Nee, de game is niet nogmaals uitgesteld. De release is nog steeds 10 april 2020. Wel moeten we volgens Square-Enix rekening houden met het feit dat de levering van de fysieke games iets langer kan duren nu wereldwijd extra maatregelen zijn genomen tegen het Corona virus. Beter iets later geleverd dan een uitstel tot de crisis voorbij is denk ik dan maar. Gelukkig houdt de ontwikkelaar ons goed op de hoogte omtrent de levering. Als we meer weten dan horen jullie het natuurlijk hier!

Comic vrouwen krijgen uitstel

De krachtvrouwen van zowel DC Comics als Marvel moeten iets langer wachten om op volle kracht de bioscopen te bestormen. Wonder Woman zou ons 5 juni gaan verblijden maar ze mag haar lasso nu pas uitgooien op 14 augustus. Voor de zwarte weduwe zal ook niet verschijnen op de geplande datum van 1 mei. Wanneer we nu kunnen genieten van deze prequel op Avengers Endgame dat is nog niet bekend.

Bron: Screenrant

Nog meer films uitgesteld

Deze twee films zijn echter niet de enige films die uitgesteld zijn door het Corona virus. Ook films als Mulan, New Mutants A Quiet Place 2, No Time To Die en Peter Rabbit 2 zijn uitgesteld. Niet geheel verrassend nu de bioscopen dicht zijn maar toch, we balen er wel van. hopelijk kan de zet New Mutants trailer nog een beetje voor verzachting zorgen.

Update

Tot zover onze update omtrent een aantal (grote) uitstellen door het Corona virus. Speel een aantal games. The Witcher bijvoorbeeld. Of iets anders uit deze lijst. En hou FSOM in de gaten voor een aantal Netflix tips die we de komende tijd aan jullie gaan voorschotelen. Maar het allerbelangrijkste, zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en ga enkel de deur uit als het moet. Let’s flatten de curve!

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer
#gamersunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Online magazien. Toss a Coin to your Witcher! Grote game aanbieding op Steam!

Meer voor jou!

Toss a Coin to your Witcher! Grote game aanbieding op Steam!
Resident Evil 3 Remake Demo – DutchPlayStationGamer’s impressie
Corona Lockdown – 5 games om verveling tegen te gaan
Resident Evil VII vs Resident Evil 2 Remake
Netflix gaat opperdemoon Diablo uitdagen!?
Bon Jovi komt met nieuwe muziek!

Please follow and like us: