Win 2 kaarten voor Biertest Drachten en word dé bierkenner van Friesland!

win kaarten voor biertst drachten fsom thedutchbeerdad

Op Vrijdag 22 november is het eindelijk zover, de tweede editie van Biertest Drachten in ’t Smelnehûs . De avond staat onder leiding van internationaal bier sommelier Arvid Bergström en naast het proeven van bier, zijn er uiteraard heerlijke hapjes en live muziek! Win nu 2 toegangskaartjes voor de gezelligste bieravond van Friesland!

Anyone can drink a beer, but it takes intelligence to enjoy beer” Dat zijn de legendarische woorden van Stephen Beaumont co-schrijver van ‘The World Atlas of Beer. Bij de woorden van Stephen kan ook jij je aansluiten, want ik mag namelijk hier op FSOM.nl Twee kaarten weggeven voor de Biertest Drachten 2019.

Giveaway flyer Op Vrijdag 22 november is het eindelijk zover, de tweede editie van Biertest Drachten in 't Smelnehûs . De avond staat onder leiding van internationaal bier sommelier Arvid Bergström en naast het proeven van bier, zijn er uiteraard heerlijke hapjes en live muziek!

Hoe kun je winnen?

Je maakt super eenvoudig kans op die twee gratis kaarten!
Stap 1: Laat hier op de website, onder dit artikel jouw naam achter.
Stap 2: Laat weten met wie en waarom jij naar Biertest Drachten wilt gaan! Easy cake!

Deelname gaat via de website en alle reacties zijn zichtbaar onderaan dit artikel. Wij maken Dinsdag 19 november om 10.00 de winnaar bekend via de Facebook pagina van Biertest, mijn Instagram (@thedutchbeerdad) en onderaan dit bericht. We kiezen de winnaar op basis van de beste reden of natuurlijk de leukste en meest originele reactie! Ook als je al kaarten hebt kun je natuurlijk meedoen, win die kaarten voor je buren, familie of vrienden!

Fryske sjonger & Lietskriuwer

Naast het proeven van het heerlijke gerstenat en de masterclass van Arvid Bergström. Krijg je met de kaarten van Biertest Drachten, ook toegang tot de afterparty. Deze zal geheel in stijl van de avond zijn met niemand minder dan Marcel Smit, hij zal op gaan in ’t Smelnehûs direct na afloop van de prijsuitreiking.

Naast het feit dat Marcel Smit goed kan zingen en spelen is hij ook één van de bedenkers van het Friese bier uit Bergum, Lulke Wiif. Een betere match met Biertest Drachten bestaat niet!

Marcel Smit flyer op FSOM. Op Vrijdag 22 november is het eindelijk zover, de tweede editie van Biertest Drachten in 't Smelnehûs . De avond staat onder leiding van internationaal bier sommelier Arvid Bergström en naast het proeven van bier, zijn er uiteraard heerlijke hapjes en live muziek!

Oefening baart kunst

Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest“. Een uitspraak van de legendarische nummer 14, Johan Cruijf. Zoals altijd zit er een kern van waarheid in deze uitspraak. Daarom maakte we afgelopen week al bekend welke bieren er mogelijk op jou tafel verschijnen tijdens de Biertest.

Lees het volledige artikel in het artikel ‘De Bieren van de Biertest zijn bekend!’ Voor zover je dit nog niet aan het doen bent, begin lekker met oefenen en doe mee aan de giveaway! Wie weet zie ik je daar! Tsjoch!

Psst! Wist je dat je ná Biertest Drachten met 50% korting naar huis kunt met Taxi Kijlstra? Meer informatie kun je vinden op de facebookpagina van Biertest Drachten.

Flyer totaal dagje uit fsom thedutchbeerdad. Op Vrijdag 22 november is het eindelijk zover, de tweede editie van Biertest Drachten in 't Smelnehûs . De avond staat onder leiding van internationaal bier sommelier Arvid Bergström en naast het proeven van bier, zijn er uiteraard heerlijke hapjes en live muziek!

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad

Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine

Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS!

Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

Biertest Drachten is op zoek naar de bierkenner!
Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!
Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!
Grolsch komt met alcoholvrij Hefstbier! Ga jij ‘m proeven?
Wat proeven we vandaag? Aflevering11!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
Family Man meets Family Man!

Op Vrijdag 22 november is het eindelijk zover, de tweede editie van Biertest Drachten in 't Smelnehûs . De avond staat onder leiding van internationaal bier sommelier Arvid Bergström en naast het proeven van bier, zijn er uiteraard heerlijke hapjes en live muziek!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

7 reacties

 1. Samen met Edwin Boonstra

  1. Stephan Bos! Namens de commissie van Biertest Drachten en FSOM, wil ik jou van harte feliciteren met het winnen van twee tickets voor Biertest Drachten a.s Vrijdag!

   Cheers! Bas

 2. Gezellig naar ’t Smelnehûs! Met Henk natuurlijk!

 3. Ronald van der Heijde

  Bij winst kom ik zekr naar freisland!! Dan neem ik Tobias mee want die lust wel een slokje

 4. Ik ga graag naar de biertest met mn bier-drink-maten! Als van ouds gezellig wat lekkers proeven 😉

 5. […] BREAKING NEWS! Win 2 kaarten voor Biertest Drachten!Biertest Drachten is op zoek naar de bierkenner!Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!Grolsch komt met alcoholvrij Hefstbier! Ga jij ‘m proeven?Wat proeven we vandaag? Aflevering11!Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?Family Man meets Family Man! […]

 6. […] BREAKING NEWS! Win 2 kaarten voor Biertest Drachten!Biertest Drachten is op zoek naar de bierkenner!Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!Grolsch komt met alcoholvrij Hefstbier! Ga jij ‘m proeven?Wat proeven we vandaag? Aflevering11!Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?Family Man meets Family Man! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram