Er is nog een Headliner bekend voor Pinkpop 2020

Er is nog een Headliner bekend voor Pinkpop 2020

14 november 2019 0 Door Bas de Goede

We hebben goed nieuws! Nadat gisteren bekend werd gemaakt, dat Red Hot Chili Peppers de Vrijdag gaan afsluiten op Pinkpop 2020. Is er vandaag wederom geweldig nieuws, want de headliner van de zaterdag is bekend!

De Zaterdag van Pinkpop 2020

Jawel, jawel. Niemand minder dan Post Malone is de headliner van de Zaterdag op Pinkpop 2020! De biografie van deze zanger, rapper, songschrijver en producer, die geboren werd als Austin Richard Post, staat bol van de records (78,7 miljoen albumstreams op Spotify voor Beerbongs & Bentleys op de dag van release in april 2018, bijvoorbeeld) en samenwerkingen met o.a. Travis Scott, Ozzy Osbourne, 50 Cent, Young Thug, Kanye West, Justin Bieber en dus Red Hot Chili Peppers.

We hebben goed nieuws! Nadat gisteren bekend werd gemaakt, dat Red Hot Chili Peppers de Vrijdag gaan afsluiten op Pinkpop 2020. Is er vandaag wederom geweldig nieuws, want de headliner van de zaterdag is bekend! Post Malone, is na RHCP de volgende grote naam voor Pinkpop 2020. Volg het belangrijkste festivalnieuws op FSOM.nl

Met zijn veelzijdige benadering en zoals het lijkt, haast oneindige bron van inspiratie timmert hij al jaren aan zijn eigen imperium. Hij wordt in Nederland vanaf het begin bijgestaan door platenlabel Top Notch, en maakt een enorme diversiteit aan muziek. Post Malone kun je dus nu al wel zien als een waar icoon in de popindustrie!

En verder?

Pinkpop is volgende jaar op 19,20,21 juni waar je verder op Zondag bijvoorbeeld Disturbed. De Amerikaanse Rockband uit Chicago die al sinds 1994 lekkere plaatjes ramt, kunt aanschouwen. Keane en Zara Larsson zijn ook al aangekondigd voor Pinkpop 2020.

Deze legendarische cover door Disturbed, moet je gezien hebben!

Ook voor het ruigere werk zit je bij Pinkpop goed, want in 2020 komt Deftones voor het eerst sinds 13 jaar weer op bezoek in ons land! Wil je alles lezen over Pinkpop 2020, neem dan een kijkje op de website van Pinkpop. Uiteraard kun je bij FSOM ook terecht voor het belangrijkste festivalnieuws!

Voor het eerst in het ruim 50 jarige bestaan van het festival, gaan de kaarten al dit jaar in de verkoop. Wil je er het hele weekend bij zijn, dan ben je €220,- kwijt exclusief de verplichte kosten een dagkaart kost je €100,-. Binnenkort praten we je snel weer bij over het belangrijkste festivalnieuws!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Het belangrijkste festivalnieuws check je natuurlijk ook op FSOM!
Abonneren op het YouTube kanaal is uiteraard helemaal GRATIS!
Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer van TheDutchBeerDad?

BIERTEST DRACHTEN IS OP ZOEK NAAR DE BIERKENNER!
ER IS BIER VAN EIGEN BODEM BINNEN GEKOMEN!
GROLSCH KOMT MET ALCOHOLVRIJ HERFSTBIER! GA JIJ ‘M PROEVEN?
WAT PROEVEN WE VANDAAG? AFLEVERING 11
FAMILY MAN MEETS FAMILY MAN!

logo pinkpop fsom
Please follow and like us: