‘t Taphuys cadeaubon DE Vaderdag cadeau tip!

Afgelopen week was ik gewoon op mijn gemak wat aan het scrollen op Instagram, en zoals iedere echte bierliefhebber hoort te doen, volg ik uiteraard ‘t Taphuys in Arnhem. Ze hadden iets ontzettend leuks op hun Instagram geplaatst. Namelijk een Vaderdag cadeaubon!

Vaderdag

Ik weet het, ik hoor u denken; “Lekker boeiend!” er komen zoveel cadeaubonnen e.d voorbij, zeker die laatste week richting Vaderdag. Leuk? Ja, stiekem wel toch? Althans voor de Vaders onder ons, en anders toch ook wel gewoon voor mensen met een Vader! 

‘t Taphuys is een prachtige venue in Arnhem, daarover gaan we later een enorm interessant artikel maken! De cadeaubon die ze bedacht hebben voor Vaderdag is geweldig en dat zeg ik terwijl dit geen betaald artikel of promotie is! Gewoon keihard de waarheid, het is gewoon zo’n leuk cadeau!

 
 

Hoe werkt het?

Als kind van je Vader, ga je naar ‘t Taphuys te Arnhem. Daar vraag je om de de Hamburger cadeaubon; überhaupt qua naam al de beste cadeaubon als u het mij vraagt! Voor €25,- krijg je dan een tapkaart voor je vader (En vraag er eventueel direct eentje aan voor uzelf, mits u de goedgekeurde leeftijd al hebt bereikt!) met daarop €20,- taptegoed! Voor de overige €5,- mag je als kind samen met de chef’s van ‘t Taphuys volledig je fantasie loslaten op een broodje hamburger! Perfect toch!?

 
 

Als Vader zit je een aantal heerlijk biertjes te proeven, en in de keuken staat degene die misschien wel het meeste op de hele wereld van je houdt, een zalig broodje hamburger te bouwen! Briljant! 

Perfecter kan Vaderdag eigenlijk niet zijn! Dus, Vaderdag 2017… Naar ‘t Taphuys! Voor alle info kunt u uiteraard zelf even kijken op www.taphuysarnhem.nl 

 
 
Fijne Vaderdag!

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine

Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

BREAKING NEWS! Win 2 kaarten voor Biertest Drachten!
Biertest Drachten is op zoek naar de bierkenner!
Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!
Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!
Grolsch komt met alcoholvrij Hefstbier! Ga jij ‘m proeven?
Wat proeven we vandaag? Aflevering11!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
Family Man meets Family Man!

't taphuys in arnhem heeft het ultieme Vaderdagscadeau. Lees het nu in het artikel van thedutchbeerdad op fsom.
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nlPlease follow and like us:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram