De Bieren van de Biertest zijn bekend!

de bieren van de biertest zijn bekend!

Biertest Drachten is een uniek bierevent dat zich dit jaar nóg meer gaat onderscheiden. Tijdens de biertest gaan we je kennis op het gebied van pils testen, laten we je kennismaken met de lekkerste bieren uit Friesland én steun je ook nog eens een goed doel. De Bieren van de Biertest zijn bekend, eindelijk!

Samen met 79 andere bierliefhebbers ga je onder leiding van Internationaal biersommelier Arvid Bergström een aantal bieren proeven en genieten van de huiselijke sfeer in Grand café ‘t Smelnehus te Drachten. Afgelopen week werd de lijst met bieren die jij misschien wel te proeven krijgt bekendgemaakt.

Tijdens de biertest gaan we je kennis op het gebied van pils testen en krijg je de lekkerste bieren uit Friesland voor je neus! Dit zijn ze!

Test jou bierkennis!

Denk jij dat jij de test aandurft? Nu de bieren van de biertest bekend zijn, weet je dus ongeveer wat je te proeven krijgt. Welk vier er per categorie straks voor je neus staan, verklappen we natuurlijk pas aan het einde van de avond!

Heb jij de meeste bieren goed, dan ga je ervandoor met een geweldig prijzen pakket. Naast borrelbonnen, bierpakketten en leuke goodies voor de podiumplaatsen, gaat de winnaar naar huis met een heuse bierpoef!

Samen met Het team van Grand café ’t Smelnehus, Wilmer van bierbrouwerij Koningshert, Werner en Lourens. Ga ik het evenement vormgeven. Durf jij te laten zien dat jij dé bierkenner van Friesland bent? Uiteraard is iedereen ook uitgenodigd om na de biertest te blijven voor de afterparty, en we kunnen alvast verklappen dat het echt een knallende afsluiting van de avond gaat worden én er zijn speciaalbieren met bijpassende hapjes in overvloed!

Ronald McDonald Kinderfonds

Dit jaar gaan we gegarandeerd een cheque overhandigen van €250,- aan de Ronald McDonald hoeve in Beetsterzwaag. Naast een avond vol vertier en lekkere bieren, steun je dus ook nog eens een goed doel.

Biertest Drachten. Bier proeven voor het goede doel. Ronald Mcdonalds hoeve. FSOM. Tijdens de biertest gaan we je kennis op het gebied van pils testen en krijg je de lekkerste bieren uit Friesland voor je neus! Zien we je daar? TheDutchBeerDad is er ook bij!

De Hoeve is een accommodatie voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking en hun ouders, broertjes en zusjes. De Hoeve is onderdeel van Stichting Ronald McDonald Huis Friesland. De Stichting krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Dus doe mee aan de Biertest en Drachten en steun dit geweldige goede doel!

De Hoeve is een accommodatie voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking en hun ouders, zusjes en broertjes. De Hoeve is onderdeel van Stichting Ronald McDonald Huis Friesland. De Stichting krijgt helemaal geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Dus doe mee aan de Biertest en Drachten en steun dit geweldige goede doel!

Giveaway

Ik ga Donderdag 14-11 een giveaway doen op mijn eigen Instagram kanaal @thedutchbeerdad. Je kunt hier super eenvoudig aan meedoen, maar daarover lees je Donderdag alles op mijn Instagram. Je kunt dan twee kaarten voor Biertest Drachten winnen!!! Op Zondag 17-11 maak ik dan de gelukkige winnaar bekend!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine
Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS!
Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

BIERTEST DRACHTEN IS OP ZOEK NAAR DE BIERKENNER!
GA LEKKER ZELF BROUWEN! BEZOEK BROUWLAND!
ER IS BIER VAN EIGEN BODEM BINNEN GEKOMEN!
GROLSCH KOMT MET ALCOHOLVRIJ HERFSTBIER! GA JIJ ‘M PROEVEN?
WAT PROEVEN WE VANDAAG? AFLEVERING 11
BESTEL JIJ JE BIEREN AL BIJ BEERWULF?
FAMILY MAN MEETS FAMILY MAN!

Biertest Drachten in het Smelnehus op fsom met Arvid Bergström. Tijdens de biertest gaan we je kennis op het gebied van pils testen en krijg je de lekkerste bieren uit Friesland voor je neus! Zien we je daar?

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] er mogelijk op jou tafel verschijnen tijdens de Biertest. Lees het volledige artikel in het artikel ‘De Bieren van de Biertest zijn bekend!’ Voor zover je dit nog niet aan het doen bent, begin lekker met oefenen en doe mee aan de giveaway! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram