Who's Johnny? Meet The FSOM Crew

Who’s Johnny? | Mijn naam is Johnny, ik ben een Bourgondische Brabander met een passie voor lekker eten en drinken. Die passie voor drinken is zelfs wat uit de hand gelopen. Bier dat fantastische mengsel van water, gerst en hop, is helemaal mijn ding. Voornamelijk het speciaalbier, wat ambachtelijk wordt gebrouwen. Door fanatieke brouwers, voor enthousiaste geeks. Uit opvallende blikken of flessen en natuurlijk lekker vers van de tap.

In 2020 is tijdens de lockdown van de coronacrisis het idee ontstaan om de toffe etiketten van de blikken en flessen speciaalbier, te vereeuwigen op het wereldwijde web. Op Instagram wel te verstaan: addicted2craftbeer werd geboren (Who’s Johnny?). In het begin voornamelijk gefocust op het reviewen van bieren, maar later vond ik het fotograferen zo leuk dat ik daar steeds meer aandacht aan ging besteden. Met iedere post probeer ik de kunstwerken die brouwers aan hun bieren meegeven worden gezien door de hele wereld.

Artikel door: De Redactie in samenwerking met Johnny | @addicted2craftbeer. Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina! Ben je nog geen abonnee op FSOM tv?
Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Dit Is Ook Iets Voor Jou!

Zelf Tzatziki maken!
Pluk de dag! Pluk de Kaas!
Peanut Butter NITRO Milk Stout met Geitenkaas!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram