Wat is FSOM? Wie zijn wij?

FSOM is geboren na een prachtige filosoferende avond die werd gedeeld door vrienden op een bourgondische wijze. De hamvraag die avond werd; “Waarom is er eigenlijk zo weinig inhoudelijk vermaak voor mannen te vinden?” We kwamen er steeds meer achter dat we hier niet alleen in waren! FSOM is daarop ons antwoord.

Ik heb daarom besloten om de website en community van FSOM (Staat voor Fifty Shades of Men) met als bevlogen rechterhand Peter, die jullie inmiddels kennen als ‘Dutchplaystationgamer’.  Door de groei hebben we eind februari 2019 de nieuwe site gelanceerd en onze Socials aangepast. 

Naast een Founder en Co-Founder kent FSOM een crew met de toepasselijke naam #FSOM Crew. Dit is een crew met mensen die onze content naast hun eigen content verspreiden op Social Media en een groep van gedreven bloggers en gastbloggers. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze crewleden pagina (UNDER CONSTRUCTION).

Daarnaast valt FSOM onder een overkoepelend orgaan die ons voorziet in kennis en kunde en daarom staan wij ook netjes ingeschreven bij de kamer van koophandel. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de blogsite www.kimmichaelis.nl.

Wat doen wij en wat is onze brand voice?

Voor specifieke informatie over onze bezoekeraantallen en Social media nummer, verwijs ik u graag naar onze media kit of vraag deze aan per mail. Verder behandelen wij alle onderwerpen waar wij als mannen mee geconfronteerd worden in het leven, van grooming tot food en van de craftbeer scene tot gaming. Naast de artikelen en blogs kunt u bij ons adverteren op de site en via onze diverse Social media kanalen.
(Instagram 9 kanalen, Pinterest, Facebook, LINK UNDER CONSTRUCTION) Klik vooral eens op onze Social media iconen rechtsboven in uw scherm!

Wij schrijven over alle nieuwsberichten die ons interesseren en deze komen ook ten alle tijde terug op onze Social media kanalen.

Daarnaast kunnen wij uw producten laten testen en informatie hierover plaatsen, wij ondersteunen ook bij het opzetten en managen van uw eigen Social Media kanalen. Dit doen wij voor consumenten en bedrijven. 

Event promotion. Wij kunnen uiteraard uw event promoten op onze website en Social Media, daarnaast kunnen wij ook aanwezig zijn bij het event om de promotie te doen, live verslag en andere commerciële activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fsom.nl t.a.v Bas de Goede.

Wil u meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze online entertainment magazine en community bied een enorme veelzijdigheid aan avonturen, dus zorg dat u niets hoeft te missen?

Join our crew?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van de #FSOM crew? Neem dan contact op en laat ons weten wat voor gave dingen we samen kunnen doen!

Met vriendelijke groet,

Bas de Goede
TheDutchBeerDad

Founder 

error

Doe jij ook mee? Check snel onze Socials!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram