Van Moll komt met volledige vernieuwde core range bieren op blik!

De nieuwe core range bieren van Van Moll uit eindhoven door thedutchbeerdad op fsom

Van Moll | De Eindhovense brouwerij gevestigd aan de Keizersgracht bracht zojuist BREAKING NEWS! Niet alleen veranderen zei hun core range bieren, maar ze brengen ze vanaf heden enkel en alleen uit in blik! Een prachtige ontwikkeling en ze doen het simpelweg omdat de bierdrinker dit wil.

Van Moll uit Eindhoven kent u misschien al wel van bieren zoals Doerak, Ons Blackie en Wanderlust. Uiteraard hebben ze nog veel meer en ook voor Barrel Aged bieren kun je terecht bij deze brouwerij. Wat dacht u van Zoltan bijvoorbeeld! Oelalaaa… Lekker hoor!

Over Van Moll

We gaan even kort kennis maken met Van Moll. Deze brouwerij opende in 2013 hun brewpub die ze zelf het label ‘smaaklab’ geven. Nooit saai en altijd op zoek naar de lekkerste smaakcombinaties.

“Iedere dag proberen we je te verrassen met nieuwe smaken. We experimenteren, balanceren, gedurfd, ‘n tikje gek, maar nooit over het randje. Een vaste core range aan bieren en een wisselend assortiment toffe specials.”

“Wanneer je de oorsprong beheerst, begint het avontuur. Traditie, kennis, eigenwijsheid en durf in the mix. Het ideale Van Moll recept om een feestje te brouwen. Want dat zijn het, onze bieren: smaakvolle feestjes. Toegankelijk voor iedereen. Als je durft tenminste”. – Van Moll.

Uiteraard mogen we het enige echte Van Moll Fest natuurlijk niet vergeten! Misschien wel één van de jaarlijkse hoogtepunten op de bierige agenda en ook hun eigen BBQ saus moet je gewoon een keer proberen!

Van Moll core range

Op mijn Instagram (@thedutchbeerdad) kon je al een kleine sneak peak zien over de verandering die de gastvrije Einhovense brouwerij door gaat voeren. Ze stappen voor hun core range bieren namelijk volledig over op blik. Uiteraard krijgen de blikken ook een facelift en is de canart weer spot on. Ieder design heeft weer een eigen betekenis en heeft uiteraard een connectie met het bier. De core range bieren van Van Moll verandert ook nog eens, zo zal Ons Blackie (de stout) niet langer onderdeel zijn van de core range.

Maar vrees niet, Ons Blackie zal nooit helemaal uit het Eindhovense (straat)beeld verdwijnen, want de brouwer heeft al aangekondigd dat deze zeker terug gaat komen. Uiteraard kun je altijd op Van Moll rekenen om je experience te boosten. Op de blikken zal nog altijd een QR-code sieren die verwijst naar toffe extra’s (zoals een gave spotify playlist!) om je bier-drink-ervaring nog wat extra glans te geven. Daarnaast blijven de specials en Barrel Aged bieren ook gewoon op fles verschijnen en wanneer er een bier geëlimineerd wordt uit de core range. Komt er natuurlijk ook eentje bij…

De Eindhovense brouwerij gevestigd aan de Keizersgracht bracht zojuist BREAKING NEWS! Niet alleen veranderen zei hun core range bieren, maar ze brengen ze vanaf heden enkel en alleen uit in blik! Een prachtige ontwikkeling en ze doen het simpelweg omdat de bierdrinker dit wil.

New Kid On The Block (of toch niet)

Ons Blackie is dus verdwenen uit de Core range, maar daar staat de terugkeer van WODAN tegenover. De Weizenwein is met geheel vernieuwde canart terug van weggeweest en zal vanavond ook te zien zijn in onze aflevering van ‘Wat proeven wij vandaag?’ op ons YouTube kanaal FSOM tv. Uiteraard zou Van Moll, Van Moll niet zijn, als ze niet nog iets tofs met één van hun bieren gedaan zouden hebben. Zo hebben ze in samenwerking met The Roast Club een te gek Burger recept bedacht met Doerak!

Helemaal nieuw is Wodan dus niet, maar vanaf heden zal deze wel onderdeel zijn van de core range. Van Moll beloofd dat Ons Blackie daardoor niet helemaal verdwenen is, maar de toekomst van dat bier is voorlopig even onzeker geworden. Ik ben instant fanboy van deze nieuwe look voor de bieren en uiteraard zijn ze spoedig verkrijgbaar bij je bierspeciaalzaak of slijterij. #boostyourexperience #vanmollcraftbeer

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wist jij dat de Westmalle Extra uit de abdij is ontsnapt?
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

The Flying Dutchman Nomad Brewer op FSOM door TheDutchBeerDad. De Eindhovense brouwerij gevestigd aan de Keizersgracht bracht zojuist BREAKING NEWS! Niet alleen veranderen zei hun core range bieren, maar ze brengen ze vanaf heden enkel en alleen uit in blik! Een prachtige ontwikkeling en ze doen het simpelweg omdat de bierdrinker dit wil.
Met de code ‘fsomcrew’ scoor jij deze bieren met korting!
uitgekookt fsom. Scoor jouw box hier! 

De Eindhovense brouwerij gevestigd aan de Keizersgracht bracht zojuist BREAKING NEWS! Niet alleen veranderen zei hun core range bieren, maar ze brengen ze vanaf heden enkel en alleen uit in blik! Een prachtige ontwikkeling en ze doen het simpelweg omdat de bierdrinker dit wil.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] twee bieren om te proberen. Aan de ene kant kies ik een wat frissere IPA. Ik denk dat ik dan voor Doerak van van Moll. Daarnaast wil ik hem ook zekere proberen met een wat zwaarder bier met juist de bitterheid uit de […]

  2. […] jij dat Brouwerij Van Moll ook een volledige nieuwe look heeft? Bij FSOM lees je alles over de vernieuwde core range lijn bieren van de brouwerij uit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram