Gezocht! De ultieme wijnkenner!

Pays d'Oc IGP zoekt de ultieme wijnkenner. Lees er alles over bij FSOM

Wijnkenner | De Franse marktleider in de monocépage wijnen Pays d’Oc IGP komt met de ultieme uitdaging voor iedere wijnkenner. Je kunt voor een paar euro een setje met vijf verschillen wijnen bestellen en voor jou als liefhebber en kenner ligt er dan een mooie uitdaging in je glas. Raad weke druivensoort je drinkt!

Het franse wijnlabel Pays d’Oc IGP maakt wijnen met 58 toegestane druivenrassen. Hieronder vallen de bekende druivenrassen als Chardonnay, Sauvignon Blanc, en Merlot, maar er is nog zo veel meer. Om deze reden heeft Pays d’Oc IGP een proefpakket samengesteld waarmee ze je letterlijk op de proef stellen. Lukt het jou om alle vijf de druivenrassen te raden? Op www.proefpaysdoc.nl vind je de online proeverij met Kirsten van Harten. Iedere wijnliefhebber kan hier aan mee doen. Vijf winnaars krijgen een Pays d’Oc IGP diner bij Alain Caron aangeboden.

Die prijs winnen is toch best wel de moeite waard! 😉

Het Franse wijnlabel Pays d'Oc IGP komt met de ultieme uitdaging voor iedere wijnkenner en wijnliefhebber. Stel je smaakpapillen op de proef!

Lees er alles over bij FSOM!

Hé wijnkenner! Raad de druif!

Je kunt dus nu zelf je eigen kennis testen en je smaakpapillen op de proef stellen, maar ook als liefhebeber is dit natuurlijk supergaaf om te doen! In het doosje zitten vijff kleine buisjes- van 100ml gevuld met vijf verschillende Pays d’Oc IGP wijnen. Het doosje bestaat uit twee wite, één rosé en twee rode wijnen. Met de link die je bij de tubes ontvangt word je naar een video verwezen. In deze video zal wijnprofessional Kirsten van Harten uitleg geven over het label Pays d’Oc IGP en je zult samen met haar de vijf wijnen proeven.

Echter zal ze niet verklappen wat de druivenrassen van de wijnen in de tubes zijn, deze zal je zelf moeten raden! Na de online proeverij van de wijnen geef je uit een selectie van druivenrassen aan welke druif jij denkt te proeven. Heb je alle druivensoorten goed geraden? Dan maak je kans op een geheel verzorgd diner voor twee bij Café Caron, één van de vier restaurants van topchef Alain Caron, uiteraard inclusief Pays d’Oc IGP-wijnen.

Aarzel dus niet en scoor je doosje wijnen nu voor slechts €5,- via de website van Pays d’Oc en ga aan de slag met dit leuke pakket wijnen. We verklappen wel alvast dat de druivensoorten die gebruikt zijn bij deze vijf wijnen niet heel erg gebruikelijk en alledaags zijn. Doe dus snel mee en test of jij de ultieme wijnkenner bent!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wist jij dat de Westmalle Extra uit de abdij is ontsnapt?
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

The Flying Dutchman Nomad Brewer op FSOM door TheDutchBeerDad. De Eindhovense brouwerij gevestigd aan de Keizersgracht bracht zojuist BREAKING NEWS! Niet alleen veranderen zei hun core range bieren, maar ze brengen ze vanaf heden enkel en alleen uit in blik! Een prachtige ontwikkeling en ze doen het simpelweg omdat de bierdrinker dit wil.
Met de code ‘fsomcrew’ scoor jij deze bieren met korting!
uitgekookt fsom. Scoor jouw box hier! 

De Eindhovense brouwerij gevestigd aan de Keizersgracht bracht zojuist BREAKING NEWS! Niet alleen veranderen zei hun core range bieren, maar ze brengen ze vanaf heden enkel en alleen uit in blik! Een prachtige ontwikkeling en ze doen het simpelweg omdat de bierdrinker dit wil.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram