Spraakmakende Serie Wordt Ineens Gecanceld

spraakmakende serie gecanceld bij fsom magazine

Spraakmakende serie | De kogel is door de kerk! Na vier seizoen en een open einde komt er abrupt een einde aan de serie waarin ze Anthony Hopkins veel te vroeg hebben geslachtofferd.

We hebben het dan natuurlijk over Westworld. Dé serie die enkele jaren geleden zeer hoge ogen gooide met het eerste zijn en dan bovenal het zeer spraakmakende einde ervan. Destijds met Anthony Hopkins als absolute superster in de serie, was de serie faam aan het vergaren. Helaas is dat vergane glorie.

Over een spraakmakende serie gesproken. Wij gingen recent kennis maken met Dahmer! Deze serie van andere streamingdienst Netflix, hield de gemoederen ook nogal bezig. Verder lees je natuurlijk alles over films en series in onze rubriek Fifty Shades Of Movies & Series!

Why O Why?

Nou, first of all. Dat Anthony Hopkins vertrok uit de spraakmakende serie, dat deed de kijkers wel even pijn en al gauw daalde de populariteit van de serie. Het budget van 160 miljoen dollar per seizoen werd ook een te zware rugzak. Dit komt vooral doordat Warner Bros Discovery, HBO heeft overgenomen.

HBO had een aantal dure projecten in ontwikkeling en na de overname wordt er natuurlijk het één en ander geslachtofferd. Westworld is daarin een makkelijk slachtoffer met zijn enorme prijskaartje.

Bij HBO liep bijvoorbeeld ook het project ‘Batgirl‘, ook voor deze serie is een enorm budget vrijgemaakt en hij was bijna klaar om op het witte doek te verschijnen, maar ook dit project gaat zonder pardon de prullenbak in. Oorspronkelijk zou Westworld zes seizoen krijgen. Dit werd al snel teruggebracht naar vijf en nu is dus bekend dat de serie per direct stop gezet wordt.

Wel treurig voor de fans. De laatste aflevering had namelijk nogal een open einde!

Wordt er alleen maar gecanceld?

Er wordt een hele hoop gecanceld en in de prullenbak gedumpt. Maar de nieuwe streamingdienst die er in het voorjaar van 2023 aan komt, gaat natuurlijk wel met veel bombarie gelanceerd worden!

Warner Bros Discovery CEO David Zasla hakte dus flink met de bijl in de content onder de vlag van HBO. Uiteraard om in de kosten te snijden en zo een grotere winst over te houden. Het is dan wel bijzonder dat hij het Project van ‘The Flash’ overeind houdt, nu de hoofdrolspeler Ezra Miller onder vuur ligt.

warner bros discovery streamingdienst bij fsom magazine

Ezra Miller is na meerdere arrestatierapporten in de afgelopen weken, is The Flash acteur Ezra Miller naar verluidt opnieuw gearresteerd in Hawaï. Doordat hij bij meerdere incidenten betrokken was de afgelopen tijd, is het niet gek om je af te vragen op Millers carrière nu op het spel zal staan.

De nieuwe streamingdienst zal gelukkig vaker met een spraakmakende serie komen! En natuurlijk is, en wordt Game of Thrones het paradepaardje. Er zal een enorme hoeveelheid content samengevoegd worden en mede doordat Discovery+ en een CNN Hub worden toegevoegd, zullen er ook veel meer documentaires bij de dienst onder gebracht worden.

Het zal niet saai worden op het platform, maar dat zal amper een pleister zijn voor de fans van Westworld.

Artikel door: Bas

Meer films & Series check je natuurlijk in ons magazine! Zo lees je alles over de verfilming van The Last Of Us natuurlijk ook bij ons!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram