Nog Meer Jurassic Park Dominion Op Je Scherm!

meer jurassic park bij fsom magazine

Meer Jurassic Park | Liefhebbers opgelet! Er komt namelijk nog meer Jurassic Park Dominion op je scherm. Op 19 oktober komt de film uit met bijna een kwartier extra materiaal en nog meer en nog grotere dino’s erbij!

In de zomer was het Jurassic Park Dominion avontuur een enorm succes op het scherm, de film bracht bijna één miljard op en stond in het releaseweekend in 72 verschillende markten over de wereld op de eerste plek. De film kreeg een Cinemascore ‘A’, wat het hoogst haalbare is!

Waarom nog meer Jurassic Park?

De vraag hierboven is natuurlijk retorisch! Maar waarom komt er nog een extended versie. Allereerst om een beetje extra geld te verdienen natuurlijk. Maar ook omdat liefhebbers geen genoeg kunnen krijgen van de franchise, waarin Chris Pratt de heldenrol vertolkt!

Op 19 oktober komt dus de extended versie uit op Blu-ray en DVD. De extra’s bestaan uit de extended cut, een speciale editie met een kijkje achter de schermen. Echt heel veel kijkjes! Voor de liefhebbers is alleen dit al de moeite waard! Ook zit de originele korte film Battle at Big Rock erbij. Wel is er een kleine kanttekening.

Als je de DVD koopt heb je bijna alle extra’s, maar niet allemaal! De DVD wordt namelijk uitgebracht zonder de extended cut. Waarom ze dit bedacht hebben is mij een raadsel, maar wie tegenwoordig alleen nog maar een DVD-speler heeft… Moet dan maar gewoon een Blu Ray speler scoren! 😉 Deze Sony blu ray speler hebben wij en dat is een dikke aanrader!

meer Jurassic Park bij FSOM MAgazine

Over de film!

De Jurassic Park reeks is natuurlijk legendarisch, maar wat Dominion dat kleine beetje extra geeft, is het feit dat alles samen smelt.

Deze film speelt zich vier jaar na de vernietiging van Isla Nublar af. Het gevolg is dat er weer dinosaurussen op aarde rondlopen, dit zorgt uiteraard voor de nodige problemen. Daarom werken de helden Jeff Goldblum (Uit de eerdere films) en Chris Pratt samen om via een ongelooflijk avontuur de toekomst van de mens (en dino’s) te bepalen.

Check hieronder de trailer en zet 19 oktober in je agenda om die extended cut te scoren, want meer Jurassic Park is altijd goed! Kun je niet wachten? Bij onze vrienden van Bol.com is de Jurassic Park Blu ray box dik in de aanbieding!

Artikel door: Bas

Meer films & Series check je natuurlijk in ons magazine! Zo lees je alles over de verfilming van The Last Of Us natuurlijk ook bij ons!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram