The Dude eindelijk op Netflix

The Dude eindelijk op Netflix

7 april 2021 3 Door DutchPlayStationGamer

The Dude | Just chill bro… Yeah, well, that’s just like your opinion man. Het zijn zinnen die The Dude van “The Big Lebowski” zomaar zou kunnen gebruiken. En laat hem nu met zijn debuut maken op Netflix!

The Big Lebowski

We kunnen sparren of iets een goede film is of niet. Daar mogen we het zelfs over oneens zijn na zo’n sparring session. Maar een ding is WEL zeker, The Big Lebowskit is een cult klassieker. Jeff Lebowski, The Dude, is een chille gozer. Geen gezeik, geneuzel of gezeur. Gewoon een jointje roken waar het kan (overal) en lekker bowlen met zijn vrienden. Menig man zou dromen van zo’n soort bestaan! Helaas blijft het voor The Dude niet zo gemakkelijk. Een stel boeven heeft het gemund op een rijk iemand met dezelfde naam en verwarren The Dude zomaar met hem! Dat staat garant voor “a hell of a ride”.

Nog meer (oud) leuks!

Maar The Dude is niet de enige film die is toegevoegd aan het assortiment van Netflix! Wat dacht je bijvoorbeeld van The Lost World: Jurassic Park, Pride and Prejudice of de Nederlandse romantische comedy Just Say Yes?

Maar ook knallers als Rambo: First Blood en alle delen van The Karate Kid kun je gewoon gaan streamen bij je favoriete streamingdienst Netflix. Dus vanavond hoef je je niet te vervelen, je kunt gewoon lekker een avondje bankhangen. En dat op de woensdag.

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Vikings is a show about Vikings! Deze week is het Vikings week bij FSOM en daarom gaan we op reis met deze zeevarende Noormannen!

Meer DutchPlayStationGamer

Like a Viking – Vikingweek bij FSOM!
Het verhaal van Ragnar Lothbrok

Stephen King griezelt… Later
Mijn eerste bottle kill! – A true story

Please follow and like us: