Er komt voortaan koud bier uit de magnetron

Juno van Matrix op fsom door thedutchbeerdad

Het is eindelijk zover, de droom van elke liefhebber. Er komt voortaan koud bier uit de magnetron. Juno is de naam die dit voor ons kan realiseren en tijdens de Tech beurs in Las Vegas heeft ze voor het eerst kennis gemaakt met de wereld. Een magnetron voor koud bier…

De droom van elke man zou nu gewoon wel eens uit kunnen komen,. Stel je eens voor: Je komt thuis na een dag hard werken. Je schopt je schoenen in de hoek van de kamer en loopt naar je keuken. Eenmaal daar anagekomen open je de koelkast. F**K! Geen koud bier! En nu?

Voortaan wandel je dus gewoon naar je voorraadkast of wherever je het bier normaal gesproken neer zet. Je pakt je flesje en zet het flesje gedurende enkele minuten in Juno. Voíla! Na die minuten heb jij een heerlijk koud biertje voor je neus. Heb je in de tussentijd even snel je schoenen op kunnen ruimen.

Afbeelding van https://indiegogo.com op fsom. Juno  is de magnetron voor koud bier, wijn en andere drankjes!

Juno Koeler

Juno is van Matrix Industries en bij Matrix maken ze hitte weer koel! Alleen dan op z’n Engels! Ze hebben de reverse microwave techniek eigen gemaakt en zodoende kun je evenals een reguliere magnetron in een handomdraai iets opwarmt, nu dus ook in een handomdraai iets afkoelen.

Tijdens de tech beurs in Las Vegas hebben de bedenkers het apparaat ook gedemonstreerd. Tijdens deze demonstraties hebben ze ook laten zien, dat je zelfs een grote fles wijn in een handomdraai kunt koelen. Na amper 5 minuten hebben ze een prachtig fesje droog wit, heerlijk koud!

Een magnetron om je drankjes af te koelen, supervet! Momenteel zijn er nog wat variaties in de prijzen, maar voor zover bekend is hij te koop voor $299,- . Omgerekend komt dat ongeveer neer op ene kleine €270,- en dat is voor iemand met een serieuze wijnkelder of uit de hand gelopen bierhobby natuurlijk peanuts! Er komt voortaan koud bier uit de magnetron!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
#ookgewoontech @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Juno is de magnetron die jij wilt hebben volgens Thedutchbeerdad. Er komt koud bier uit je magnetron.

Dit is echt iets voor jou!

Gebruik de Expertise van de Speciaalbierexpert!
Vijf Whisky tips om de winter door te komen!
Bierbutler worden. Dat kan!Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram