Speel Super Mario als ooit tevoren met Game & Watch.

Nintendo Super mario Game and watch op fsom

Super Mario | Wie is er niet groot geworden met Super Mario? Oke oke, er zijn inderdaad een klein handje vol mensen die probably nog nooit iets van Mario hebben gespeeld op gaming gebied. Deze is dan ook speciaal voor jullie, want om meteen goed kennis te maken met onze kleine vriend Mario begin je natuurlijk gewoon bij het begin.

Nintendo brengt fantastisch nieuws, morgen 13 November (hoe kan vrijdag de 13e beter beginnen) vindt de release plaats van een vernieuwd handheld console van Nintendo. Een console welke in jaren 80 verscheen in Japan. Het handheld apparaat bevatte een game én kon gebruiken worden als horloge. Nintendo neemt ons mee terug naar dit tijdperk met de Game en Watch Super Mario Bros.

Op de console ga je de klassieke games Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels (welke in Japan is uitgebracht onder Super Mario Bros 2.) en een speciale versie van Ball met een Mario touch vinden. Uiteraard mag de klok niet ontbreken op het apparaat. Terwijl de klok verder tikt, wordt je verrast met 35 verschillende animaties met onder andere vrienden en vijanden van Mario.

GO BACK IN TIME! Speel Super Marion als OOIT tevoren met Nintendo Game & Watch! Die-Hard fan Kim praat je bij over deze MUST HAVE bij FSOM.

Infinite Mario stand!

Maar dat is nog niet alles. Een leuk extraatje is de Infinite Mario-stand. Wanneer je één van de twee Mario games begint houdt je de A-knop ingedrukt en activeer je deze stand. Wat doet dit precies? Als speler kun jij de moeilijkste stages proberen met eindeloos veel Mario’s. Ben je klaar voor een game zonder GAME OVER? En hij kan ook nog eens opladen via een usb aansluiting! 😉

Vanaf 13 november verkrijgbaar vanaf € 59,00 bij onder andere Bol.com, Intertoys en Gamemania!

Artikel door: Kim Michaelis | @kimmichaelis
Neem ook een kijkje op de website www.KIMMICHAELIS.nl.
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– .

GO BACK IN TIME! Speel Super Marion als OOIT tevoren met Nintendo Game & Watch! Die-Hard fan Kim praat je bij over deze MUST HAVE bij FSOM.

Gamingnews

Leef als een Viking in AC: Valhalla!
GameBreak S01E09 De hattrick van Ubisoft!
Roll the dice and play Monopoly Poker!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

5 reacties

  1. […] Speel Super Mario als ooit tevoren met Game & WatchLeef als een Viking in AC: Valhalla!GameBreak S01E09 De hattrick van Ubisoft! […]

  2. […] Speel Super Mario als ooit tevoren met Game & WatchLeef als een Viking in AC: Valhalla!GameBreak S01E09 De hattrick van Ubisoft! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram