Final Symphony II in Het Concertgebouw

Als er één game serie is waarvan ik bijna alle delen heb gespeeld, dan is het wel Final Fantasy. Nadat ik in de winkel Final Fantasy VIII voor het eerst in handen kreeg, een game met maar liefst VIER schijven, moest ik deze gewoon spelen. En dan hoor je ineens dat het Het Nederlands Philharmonisch orkest aanstaande Vrijdag met Final Symphony II in Het Concertgebouw staat…

Final Fantasy the game

Als gevolg van deze eerste game aankoop ben ik fan geworden van een van de grootste game series ooit. Naast de graphics, het verhaal en de gameplay is er echter nog een reden waarom deze games tot mijn favorieten behoren. Deze reden is de muziek. Als ik de muziek uit een Final Fantasy game hoor dan zie ik de beelden opnieuw voor me.

Laat het nu net zo zijn dat Final Symphony II, de officiële licenced concertserie, de muziek uit deze gamereeks op een magische wijze aan ons tentoonstelt. En de locatie is uiteraard adembenemend! Het Concertgebouw is gewoon de juiste locatie voor een uitvoering als deze! Final Symphony II in Het concertgebouw… Wauw!

Final Symphony II in Het concertgebouw FSOM
Foto door: Milagro Elstak

Final Symphony II

In Final Symphony II komt muziek voorbij uit Final Fantasy V, VIII, IX en XIII. Voor liefhebbers natuurlijk gewoon een must om heen te gaan. Laat je meevoeren door de fascinerende en verslavende muziek uit de games. Eckehard Stier leidt, pianist Mischa Cheung soleert. Grote gevechten, middeleeuwse geheimen, magische muziek. Wat wil je als Final Fantasy liefhebber nou nog meer?

Daarom trekken wij, TheDutchBeerDad en ik, gezamelijk naar Amsterdam om in het concertgebouw te genieten van de muziek uit deze fantastische gamereeks. Aankomend weekend natuurlijk een uitgebreid verslag en blijf op de hoogte via Instagram.

Jij kunt er ook bij zijn!

Denk je nu “daar had ik bij willen zijn”, dan ben je nog niet te laat! Er zijn namelijk nog tickets verkrijgbaar voor het event op Vrijdag 5/7! Klik daarom snel op deze link en bestel je kaarten. Zien we je vrijdag?

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

Final Symphony II in Het concertgebouw FSOM
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Child’s Play – What is Up?
E3 2019 – Square Enix Persconferentie
E3 2019 – Ubisoft Persconferentie
E3 2019 – Bethesda Persconferentie
E3 2019 – Microsoft Persconferentie
FSOM Gaming – Aflevering 1 – E3 2019 vooruitblik!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram