E3 2019 – Ubisoft persconferentie

Na Microsoft en Bethesda was het op de 2e dag de eer aan Ubisoft om hun eigen persconferentie te geven. Geen nieuwe Rayman of Assassin’s Creed maar wel een hoop ander gaming nieuws van de Franse developer!

Games, TV en Uplay+!

Ubisoft trapte hun persconferentie af met een optreden van het Assassin’s Creed Orchestra. Ze speelden muziek uit de verschillende Assassin games en dit werd op de achtergrond ondersteund door beelden uit de games. Het orkest gaat de wereld over dus het was buiten een mooie opening ook een verkooppraatje. Helaas was dit ook alle Assassin’s Creed die we kregen.

WatchDogs Legion

We kennen allemaal WatchDogs maar was een nog nooit speelden we het zoals we dat kunnen met Legion. Je hebt geen main character want iedereen in de game is een main character. Jawel, je moet een verzet opbouwen en iedereen, maar dan bedoel ik ook iedereen, kun je DedSec lid maken en dus besturen! Dit alles in een Londen die volledig in chaos is. Maar wanneer we het kunnen spelen? Vanaf 6 maart 2020!

Mystic Quest Raven’s Banquet

Nee, dit keer geen game maar een TV serie over de meest succesvolle MMORPG die er is. It’s Always Sunny in Philedelphia bedenker en acteur Rob McElhenney kwam het nieuws brengen en het lijkt een bizarre comedy te gaan worden.

Rainbow Six Siege – Operation Phantom Sight

Vanaf vandaag is er nieuwe content beschikbaar voor Rainbow Six Siege! Twee nieuwe operatives, nieuwe missies, maps en meer. Siege is nog lang niet klaar.

Adventure Time Brawlhalla

Brawlhalla is al een tijdje beschikbaar op alle platformen maar er is een Crossover op komst! Alhoewel, nu beschikbaar kan ik beter zeggen! Adventure Time komt naar Brawlhalla!

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon met Jon Berenthal! Toen de beste man het podium op kwam lopen met zijn hond was het publiek in ieder geval in goede stemming. We kunnen met deze nieuwe Ghost game aan de slag vanaf 4 oktober! Blijkbaar is er ook iets gaande met Terminator want ook de robots maken een opwachting in de game!

Elite Squad

Dat Mobile Gaming ook bij de grote bedrijven steeds groter wordt moge duidelijk zijn. Bethesda had meerdere Mobile games en ook Ubisoft blijft niet achter met Elite Squad. Een samengesteld Squad met leden uit The Division, Ghost Recon, Rainbow Six en Splinter Cell.

Just Dance 2020

Waar EA jaarlijks hun sportgames heeft hebben ze bij Ubisoft Just Dance. Hetzelfde concept in een “nieuw” jasje. Voor mij persoonlijk altijd een beetje een cringe momentje tijdens de persconferentie maar goed, Just Dance 2020 zit er aan te komen!

For Honor – Shadow of the Hitokiri

Dat Ubisoft het goed doet met hun games en de ondersteuning ervan is wel duidelijk. Rainbow Six krijgt geregeld nieuwe content maar ook For Honor krijgt een nieuw evenement met Shadows of the Hitokiri.

Rainbow Six Quarantine

3 speler tactische co-op in een Rainbow game? Met Rainbow Six Quarantine gaat het gewoon gebeuren!

The Division 2

The Division 2 is ondertussen een paar maanden op de markt en dan wordt het tijd dat er nieuwe contect wordt aangekondigd. Want je moet niet enkel Washington D.C. redden, er wacht een hele natie op je! Drie episodes die zich op verschillende plaatsen afspelen. Dit moet voor fans de moeite waard zijn.

Uplay+

Zo langzamerhand heeft iedereen developer/publisher wel een eigen dienst die ze aanbieden om voor een vast bedrag per maand (een selectie van) hun games te spelen. Ubisoft kan natuurlijk niet achterblijven en komt met Uplay+ voor PC. Voor $14,99 per maand kun je ontzettend veel games spelen uit het Ubisoft kamp. Ook nieuwe games als The Division 2 en de nog te verschijnen games als Ghost Recon Breakpoint!

Roller Champions

Roller Champions is het beste te omshrijven als een soort baskelbal game op rolschaatsen op een baan vanuit het baanwielrennen. Knotsgekke co-op game in een 3 vs 3 sportevenement.

Gods & Monsters

Als de Goden een probleem hebben dan komen ze bij… nou ja, bij jou. De trailer gaf nog niet zoveel weg van de game maar gezien het komt van de makers van Assassin’s Creed Odyssey heb ik daar wel vertrouwen in. Hopelijk krijgen we snel meer info omtrent deze game.

That’s a wrap!

Dit zijn ze dan, de games die Ubisoft heeft aangekondigd tijdens hun E3 persconferentie. Wat vonden jullie er van? Waar kijken jullie naar uit? Laat het weten in de comments!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Speciaal voor jou geselecteerd!

E3 2019 – Bethesda Persconferentie
E3 2019 – Microsoft Persconferentie
FSOM Gaming – Aflevering 1 – E3 2019 vooruitblik!
Played It! – Code Vein Network Stress Test

Please follow and like us:

5 thoughts on “E3 2019 – Ubisoft persconferentie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram