Februari 2019 – The Games!

Januari hebben we officieel achter ons gelaten. Dit betekent een nieuwe maand met daarin nieuwe game releases! Zullen we eens kijken wat we kunnen verwachten deze maand?

Februari is officieel begonnen en dat betekent dat de kop eraf is. Hoewel velen van jullie ongetwijfeld nog bezig zijn met Kingdom Hearts III (ik in ieder geval wel) kunnen we ons deze maand ook weer opmaken voor een dosis games. Helaas moeten we Days Gone gaan missen deze maand gezien die uitgesteld is naar april maar Metro Exodus is dan weer en week vervroegd! Check snel welke games ik naar uit kijk en wat er verder nog komt. En laat natuurlijk in de comments weten weten welke games jij gaat halen!

Jump Force

Anime fans hebben wel eens theoretische gevechten tussen hun favorieten. Naruto vs Goku, Monkey D. Luffy vs Yami Yugi en ga zo maar door. We hebben natuurlijk de Dragon Ball en de Naruto games maar echt onderling knokken was er niet bij. Tot nu dus, want met Jump Force clashen de werelden uit verschillende populaire anime reeksen met elkaar. Dus Naruto vs Goku is wellicht ineens werkelijkheid! Gelukkig duurt het niet lang meer want 15 februari kun je al los met deze titel. May the best man/woman win!

Metro Exodus

Metro 2033 en Metro Last Light kwamen origineel uit op de PlayStation 3 maar daar heb ik ze gemist. Door de remasters op de PS4 kwam daar verandering in en ik kon niet anders concluderen dan dat ik helemaal het verhaal in werd gezogen. Dat terwijl ik de games back to back heb gespeeld dus echt op adem komen was er niet bij. Waarbij je met Metro 2033 en Metro Last Licht voornamelijk in het oude metrostelsel zat van Moskou en ga je op zoek naar een nieuwe plek om te leven in het “verre Oosten”. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en plaatst je dus nu ook buiten de stad! Ik ben er klaar voor om de mutanten, geesten en veschillende facties te lijf te gaan, jij toch ook? Gelukkig komt de game al uit op 15 februari, wat gewoon een week eerder is dan men eerst verwachtte!

Far Cry – New Dawn

Far Cry kennen we natuurlijk allemaal wel. Vorig jaar maart kwam Far Cry 5 op de markt en daar heb ik me prima mee vermaakt. Wel was ik een beetje verbaast met de aankondiging van New Dawn. Een nieuwe titel zo snel na de vorige? Toen bleek het om een direct vervolg te gaan waarin we zien hoe Hope County er bij ligt na de verwoesting uit deel 5. Dat de game kleurrijker is dan ooit wordt wel duidelijk uit de trailers en de screens die we gezien hebben tot dusver. Voor mij is het meer Far Cry en daar ben ik wel voor in. De dag van release? 15 februari! Ja, het wordt druk voor ons gamers.

There will be more!

Er komen natuurlijk nog veel meer games uit maar dit zijn toch wel de titels waar ik het meest naar uit kijk. Hieronder een overzicht wat je nog meer kunt scoren deze maand. Ga je een of meerdere games aanschaffen? Laat het weten in de comments!
Titel
Platform
Releasedatum
Wargroove
Switch
1 februari
Book of
Unwritten Tales
Switch
5 februari
Away:
Journey to the Unexpected
PS4
5 februari
Blazblue
Fatal Fiction
Switch
7 februari
God Eater
4
PS4, PC
8 februari
OlliOlli
Switch Stance
Switch
14
februari
Metro
Exodus
PS4, Xbox
1, PC
15
februari
Crackdown
3
Xbox One
15
februari
Jump Force
PS4, Xbox
One, PC
15
februari
Far Cry –
New Dawn
PS4, Xbox
One, PC
15
februari
Anthem
PS4, Xbox
One, PC
22
februari
Trials
Rising
PS4, Xbox
One, Switch, PC
26 februari
The Lego
Movie 2 Game
PS4, Xbox
One, Switch
26
februari
Dirt Rally
2.0
PS4, Xbox
One, PC
26 februari

Hastag #finishthegame2019

Vergeet ook niet om mee te doen aan mijn hashtag challange voor 2019! Gebruik op instagram simpelweg de #finishthegame2019! Lees het artikel over de hashtag hier!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram via CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!

Check back every saturday!
Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Speciaal geselecteerd voor jou!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram