Wat proeven we vandaag? | Ardbeg Corryvreckan

Wat proeven we vandaag? Bier proeven bij FSOM

Ardbeg | Hey people! Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ en er is maar een ding waarmee ik kan beginnen. Het is iets wat Scooter al sinds 2003 door je speakers schreeuwt…

It's weekend! Een nieuwe aflevering van 'Wat proeven we vandaag?' De favoriete Whisky van Robbert aka Confessions of a Whisky Freak is aan de beurt!

En dat betekent op de valreep dus nog een nieuwe aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ om de zondag avond wat meer kleur te geven! 

Aflevering 4 doe ik dus zelf! En hoe kan het dan ook anders dat we het vandaag gaan hebben over, jawel… whisky. En niet zomaar een Whisky, maar mijn huidige favoriete Whisky, de Ardbeg Corryvreckan.

@confessionsofawhiskyfreak

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van deze aflevering als ik dat zelf heb gedaan en mocht je de Whisky nou met mij mee hebben geproefd, let me know what you think! Wil je zelf nog een flesje willen scoren, klik dan hier!
Heb jij een tip voor mij wat ik niet mag missen? Of een Whisky die ik moet proeven! Laat het ons dan weten in de comments en vergeet vooral niet om een duimpje omhoog te geven op de tweede aflevering van “Wat proeven we vandaag? | Aflevering 4 | Ardbeg Corryvreckan” Tot de volgende video!

Artikel door: Robbert / Confessions of a whisky freak
Neem snel een kijkje op mijn eigen website www.CONFESSIONSOFAWHISKYFREAK.nl  en check uiteraard even mijn socials! Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv!

FSOM Logo Een nieuwe aflevering van 'Wat proeven we vandaag?' De favoriete Whisky van Robbert aka Confessions of a Whisky Freak is aan de beurt!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram