Wat proeven we vandaag? | Ardbeg Corryvreckan

Wat proeven we vandaag? | Ardbeg Corryvreckan

30 juni 2019 0 Door Robbert van Harskamp

Hey people! Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ en er is maar een ding waarmee ik kan beginnen. Het is iets wat Scooter al sinds 2003 door je speakers schreeuwt…

En dat betekent op de valreep dus nog een nieuwe aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ om de zondag avond wat meer kleur te geven! 

Aflevering 4 doe ik dus zelf! En hoe kan het dan ook anders dat we het vandaag gaan hebben over, jawel… whisky. En niet zomaar een Whisky, maar mijn huidige favoriete Whisky, de Ardbeg Corryvreckan.

@confessionsofawhiskyfreak

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van deze aflevering als ik dat zelf heb gedaan en mocht je de Whisky nou met mij mee hebben geproefd, let me know what you think! Wil je zelf nog een flesje willen scoren, klik dan hier!

Heb jij een tip voor mij wat ik niet mag missen? Of een Whisky die ik moet proeven! Laat het ons dan weten in de comments en vergeet vooral niet om een duimpje omhoog te geven op de tweede aflevering van “Wat proeven we vandaag? | Aflevering 4 | Ardbeg Corryvreckan” Tot de volgende video!

Artikel door: Robbert / Confessions of a whisky freak
Neem snel een kijkje op mijn eigen website www.CONFESSIONSOFAWHISKYFREAK.nl  en check uiteraard even mijn socials! Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv!

FSOM Logo

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer lezen van Confessions of a Whisky Freak?

Even Voorstellen | Confessions of a Whisky Freak
Wat proeven we vandaag? Aflevering 2 Hoe proef je Whisky?
De betaalbare Whisky tips die je niet mag missen!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us: