Wat proeven we vandaag? | Lagavulin 16

Wat proeven we vandaag? | Lagavulin 16

17 augustus 2019 2 Door Bas de Goede

Tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ op FSOM tv. Dit is alweer aflevering zes en vandaag gaan we Whisky proeven. ConfessionsOfAWhiskyFreak neemt je mee in zijn proefbeleving van een 16 jaar oude Whisky. Wat proeven we vandaag? Lagavulin 16 check je nu op ons YouTube kanaal!

Lagavulin 16

Wat proeven we vandaag? | Aflevering 6 | Lagavulin 16 door Confessionsofawhiskyfreak.

Vergeet niet om ons een duimpje omhoog te geven en abonneer je snel! Wil je meer zien of lezen van #fsom crewmember Robbert aka ConfessionsOfAWhiskyFreak? Neem dan een kijkje op zijn Instagram.
Of neem een kijkje op zijn eigen blog.
Uiteraard heeft onze Whiskyspecialist zijn eigen playlist op ons YouTube kanaal en ga je hem vaker tegenkomen in de serie ‘Wat proeven we vandaag?’.

Heb jij een tip voor mij wat ik niet mag missen? Of een Whisky die Robbert moet proeven! Laat het ons dan weten in de comments en vergeet vooral niet om een duimpje omhoog te geven op de zesde aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ Wil je zelf nog een flesje willen scoren, klik dan hier!

Aflevering door: Robbert / Confessions of a whisky freak
Neem snel een kijkje op mijn eigen website www.CONFESSIONSOFAWHISKYFREAK.nl  en check uiteraard even mijn socials! Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv!
Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad

ConfessionsOfAWhiskyFreak neemt je mee in zijn proefbeleving van een 16 jaar oude Whisky. Wat proeven we vandaag? | Lagavulin 16 check je nu het FSOM YouTube kanaal!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer lezen van Confessions of a Whisky Freak?

Even Voorstellen | Confessions of a Whisky Freak
Wat proeven we vandaag? Aflevering 2 Hoe proef je Whisky?
De betaalbare Whisky tips die je niet mag missen!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?Please follow and like us: