Black Water Abyss laat jouw diepste angsten uitkomen!

Black Water Abyss laat jouw diepste angsten uitkomen!

29 juni 2020 3 Door Bas de Goede

Black Water Abyss | Vorige week kwam ons een trailer ter ogen waarvan wij wisten, dit is er eentje! Wat voor eentje wij bedoeling vertellen wij je verderop in dit artikel, maar dat jouw diepste angsten uitkomen is wel duidelijk…

Elke keer als er een trailer is van een nieuwe film, of serie, dan kijken wij direct of het wat is. In dit geval gaat het om Black Water Abyss en liegt de trailer er niet om, want de trailer laat jouw diepste angsten uitkomen. Kijk eerst de trailer en lees daarna verder…

Het Plot

Yes yes! Een groep vrienden gaat, zonder het aan iemand te vertellen, afdalen in een diepe grot. Dat is uiteraard wel spannend als je het mij vraagt. Het gaat regenen en de grot loopt vol met water… Wat blijkt, ze zijn er niet alleen. Misschien is dit plot wel zo wankel als jijzelf na een avondje wil stappen, maar het kan best wel prettig kijkvoer zijn.

Voer

Over voer gesproken, het monster dat ze aantreffen op de bodem van de grot wil de vriendengroep uiteraard wat uitdunnen, omdat ze in zijn territorium bivakkeren. Na het zien van de trailer is mijn diepste angst wel uitgekomen, ik wil en hoef de film niet meer te zien. Uit de trailer ben ik überhaupt niet bepaald overtuigd en bovenal lijkt het mij een low-budget film. Dat laatste maakt op zich niets uit, maar met een plot als deze zou het en zware kluif gaan worden.

Diepste angsten

Dus zowel mijn diepste angst als grootste teleurstelling is zojuist realiteit geworden, wat een bagger is dit. Dat er een trailer als deze gemaakt word is al wat vreemd, maar daaraan vooraf gaat ook nog eens het daadwerkelijk maken van ene film als Balck Water Abyss. Common! Can’t we do any better?

FSOM Movie rating: nnb
Mijn trailer rating: -12 /10

Wil je niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. Laten wij je als eerste weten wat eraan komt op FSOM Magazine en nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

De Cocktail Experience op het YouTube kanaal FSOM tv maakt het voor jou super eenvoudig om thuis heerlijke cocktails te maken! 

FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!
Please follow and like us: