Megan Fox gaat op leeuwenjacht!

Megan fox gaat op leeuwenjacht in Rogue! FSOM Magazine

Megan Fox | Van Confessions of a teenage drama queen tot de schaars geklede badass chick uit Transformers. Megan Fox gaat al een tijdje mee en dat doet ze in stijl, maar wat ze nu gaat doen is toch wel een ‘whole other ball game’. Megan Fox gaat op leeuwenjacht!

Zojuist werd de eerste trailer vrijgegeven van de actiefilm ‘Rogue‘. Nu steelt de titel niet direct de show, maar bij de eerste beelden van de trailer, steelt Megan Fox dat zeker wel! Rogue mag dan wel een vrij algemene naam zijn voor een film, maar in dit geval is niets minder waar.

In deze film speelt Megan Fox namelijk een leidinggevende rol van een groep ‘mercenaries‘ die een high valued target moeten redden in the middle of nowhere. Dus we hebben een groep actiehelden, we hebben een dame die gered moet worden. Want ook in dit geval betreft het een dame die gered moet worden! We vullen ook nog in dat het gaat om een niet nader te noemen vermoedelijk Afrikaans land en we hebben de cocktail ‘Rogue’ voor je uitgeschetst.

Ze gaan op hun target af, maar het loopt niet helemaal volgens plan. Wat nu? De getaway chopper wordt ook nog uit de lucht geschoten en daar staan ze dan. Maar dat is echt nog maar het begin, er volgt een ontwikkeling die ze pas echt zorgen baart!

Dé trailer

https://www.youtube.com/watch?v=c_NduVEKsgc

Megan Fox gaat op leeuwenjacht dus! De trailer verraad misschien al een hoop, maar juist ook door het laten zien van veel andere ontploffingen zijn wij wel erg benieuwd naar deze film. Jij ook? In Augustus staat de op de planning voor het grote scherm overzees. Niet veel later zal ‘Rogue’ ongetwijfeld ook hier te zien zijn!

FSOM Movie rating: nnb
FSOM trailer rating: 7/10

Wil je niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. Laten wij je als eerste weten wat eraan komt op FSOM Magazine en nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Megan Fox gaat op leeuwenjacht! Yes, Yes! Dat leest u goed, Megan Fox heeft haar stoute schoenen aangedaan, zorgt voor wat explosies en gaat 'Rogue'! 

FSOM Magazine het entertainment platform voor jou! - TheDutchBeerDad

Black Water Abyss laat jouw diepste angsten uitkomen! NEW MOVIE!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram