Dit gebeurt er als de maker van ‘Lost’ zich bemoeit met de nazi’s

Dit gebeurt er als de maker van ‘Lost’ zich bemoeit met de nazi’s

2 juli 2020 0 Door Bas de Goede

Nazi’s | Dat de Tweede Wereldoorlog regelmatig voor is voor een goede film is ene understatement. Dat er cultfilm over gemaakt worden is inmiddels ook wel duidelijk, ik bedoel. Nazi’s op de maan? Maar met ‘Overlord’ gaan we nog een stapje verder dankzij de makers van ‘Lost’.

Kent u de serie ‘Lost’ nog? Die serie waarin een aantal fortuinlijke passagiers van een neergestort vliegtuig de crash waker werden op een prachtig eiland. Of was het eiland toch niet zo prachtig en waren ze minder fortuinlijk dan aanvankelijk gedacht werd?

Mocht je ‘Lost’ nog nooit gezien hebben, dan hebben wij hier in ieder geval de trailer voor jou. Voordat je de trailer gaat kijken adviseren wij je sowieso om deze epische serie te gaan kijken!

Overlord

De meest bekende militaire operatie uit de geschiedenis van de mens is D-day. 6 juni 1945 was de dag dat de geallieerde troepen het strand van Normandië bestormden met als uiteindelijke doel, de totale vernietiging van Hitlers Nazi Duitsland. We weten allemaal dat dit uiteindelijk lukt, maar voorafgaand aan de landingen in Normandië gingen nog wat spannende missies.

Boyce, Ford, Tibbet en Chase waren gelukkig genoeg de dropping te overleven tijdens Overlord. Maar daar begint het avontuur pas! Met een speciale missie om een toren van de Nazi’s uit te schakelen voordat de troepen het strand gaan bestormen. Gaat ze het lukken?

Dit gebeurt er als de maker van 'Lost' zich bemoeit met de nazi's.

Overlord is het resultaat en deze (te) gekke film staat nu op Netflix! 

FSOM Magazine

Overlord is echter niet je doorsnee film over de Tweede Wereldoorlog. De special effects zijn geweldig en zien er spectaculair uit. Van het neerhalen van vliegtuigen tot een paar flinke headshots bij wat Nazi’s. En waar je de film nog vrij serieus volgt tot over de helft, neemt het verhaal dan wel een bizarre wending…

De Nazi’s doen namelijk geheime experimenten in een dorpje waar Boyce, Ford, Tibbet en Chase niet geheel ontoevallig een toren moeten opblazen. Deze experimenten deden de Duitsers uiteraard met het oog op een onverwoestbaar leger dat een 1000 jarige ‘Reich’ moest veroveren en verdedigen. Dat dit fout afloopt kunnen we zelf wel invullen…

Netflix

De trailer beloofd al veel goeds! En vertrouw ons nou maar gewoon, ga de film kijken. Dankzij streamingsdienst Netflix kunnen we dan nu ook, want ze hebben de film recent toegevoegd. Ondanks de gekte en soms zelfs waanzin(nige) momenten in de film, is het ook gewoon een goede film. Een stevig plot, goede effecten en gewoon een kei-(te)gekke film!

Dus zowel mijn diepste angst als grootste teleurstelling is zojuist realiteit geworden, wat een bagger is dit. Dat er een trailer als deze gemaakt word is al wat vreemd, maar daaraan vooraf gaat ook nog eens het daadwerkelijk maken van ene film als Black Water Abyss. Common! Can’t we do any better?

FSOM Movie rating: 7/10
FSOM trailer rating: 7/10

Wil je niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. Laten wij je als eerste weten wat eraan komt op FSOM Magazine en nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

De Cocktail Experience op het YouTube kanaal FSOM tv maakt het voor jou super eenvoudig om thuis heerlijke cocktails te maken! 

FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!

Black Water Abyss laat jouw diepste angsten uitkomen! NEW MOVIE!

Please follow and like us: