The Wave komt eraan en vluchten is niet meer mogelijk!

The Wave komt eraan en vluchten is niet meer meer mogelijk! FSOM

The Wave | Dat er steeds vaker ‘foreign’ producties zijn die zeer zeker de moeite waard zijn om te gaan kijken, zien we wel bij de talloze producties die Netflix en andere streamingdiensten aan haar aanbod toevoegen. Van de geweldige Finse crimi’s tot aan Spaanstalige pareltjes over bankrovers enzo! Maar wat er nu aankomt uit Scandinavië doet mij pas echt opvliegen uit mijn stoel!

Allereerst moet ik wel even vermelden dat het hier niet om een hele nieuwe film gaat. In 2015 kwam deze film al op het grote scherm en enkele maanden later pakte Amazone Prime deze Noorse productie ook op en met succes. Deze film spreekt voor mij alle facetten aan die dit genre kan aanspreken. Spanning, goede special effect en een verhaal dat ‘een keer wat anders is’.

Het verhaal volgt Krisitan Eikjord die geoloog is en woont aan de prachtige Geiranger fjord in Noorwegen. Een Fjord ligt gevangen tussen bergen over het algemeen en een van die enorme rotspartijen staat op het punt van afbreken. Ze zien dit eigenlijk al heel lang aankomen, maar toch hebben ze nog maar 10 minuten… Check de trailer maar eens!

Deze film staat per direct bovenaan mij watchlist!

FSOM Movie rating: nnb
FSOM trailer rating: 9/10

Wil je niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. Laten wij je als eerste weten wat eraan komt op FSOM Magazine en nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

The Wave komt eraan en vluchten is niet meer mogelijk! Dit is misschien niet het meest actuele nieuws, maar dat The Wave eraan komt is al tijden zeker. 

FSOM Magazine het entertainment platform voor jou! - TheDutchBeerDad

Black Water Abyss laat jouw diepste angsten uitkomen! NEW MOVIE!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] dacht je van Succession, White Lotus of de gloednieuwe prequel serie Game Of Thrones. En ook kun je niet meer vluchten van de Noorse spektakelfilm The Wave. Er komt ook nog een serie aan die gebaseerd is op, misschien […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram