Tony Soprano Made By The Many Saints Of Newark

the many saints of newark who made tony soprano bij fsom magazine

Tony Soprano | The Soprano’s is nog altijd één van de meest iconische series die er ooit geweest is. De serie waarin we maffiabaas Tony Soprana volgde tijdens zijn hoogte en vele dieptepunten. In juli van vorige jaar schreven wij al over de comeback van Tony Soprano. En binnenkort is het echt zover en is Tony Soprano ook in jouw huiskamer te bewonderen.

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de prachtige en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase.

The Many Saints Of Newark Who Made Tony Soprano in een nogal turbulente tijd voor de familie. Bekijk de film zelf vanuit je luie stoel!  Lees er alles over bij FSOM magazine

De machtige DiMeo-misdaadfamilie en jonge Anthony Soprano, gespeeld door James Gandolfini, krijgen concurrentie van andere gangsters en de misdaadfamilie dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen.

In de tussentijd is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen in de misdaadserie ‘The Soprano’s’: Tony Soprano.

Tony Soprano in je huiskamer!

Vanaf 16 maart kun je The Many Saints of Newark ook gewoon lekker thuis bekijken. De film volgt de jonge Anthony Soprano. Hij groeit op in een van de meest turbulente tijden van Newark waar gangsters uit allerlei hoeken van de stad het beginnen op te nemen tegen de almachtige DiMeo misdaad familie. Dit is iets wat tot voor kort ongehoord was en echt niet gebeurden, maar met de rassenrellen rondom hen heen, was het überhaupt al een zeer chaotische tijd.

The Many Saints Of Newark Who Made Tony Soprano in een nogal turbulente tijd voor de familie. Bekijk de film zelf vanuit je luie stoel!

Zijn favoriete oom Dickie Moltisanti houdt zich bezig met deze dreigende ontwikkelingen, wiens invloeden op zijn neefje de vatbare tiener helpen zich te ontplooien tot de almachtige maffiabaas Tony Soprano. De film is te zien op EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV, VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV en natuurlijk ook gewoon op Blu-ray™ en DVD.

De rol van Tony Soprano wordt door niemand minder dan Michael Gandolfini gespeeld. De gelijkenissen zijn subliem en allicht kun je stellen dat hij geboren is voor deze rol. Daarnaast zien we ook Joey Diaz, John Magaro, Michela De Rossi, Alexandra Intrator, Billy Magnussen en natuurlijk Ray Liotta schitteren in dit juweeltje van een film.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast! Of werp hier een blik eerste blik op Christopher Nolan’s Oppenheimer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram