Holland International Blues Festival 2022 in Blues Village Grolloo

blues village grolloo bij fsom magazine

Blues Village Grolloo | Op 28 januari van dit jaar was het eindelijk weer zover! De kaartverkoop voor het Holland International Blues Village ging van start. De kaartverkoop voor de jubileumeditie van dit festival in Grolloo werd hervat met bijna twee jaar vertraging, en nu zijn de kaarten bijna uitverkocht!

Dat leest u goed. De kaarten zijn bijna uitverkocht. Voor de vrijdag 10 juni en zaterdag 11 juni zijn de dagkaarten bijna uitverkocht en dat kan al bijna niet anders wanneer je naar de line-up kijkt!

Blues Village Grolloo

Wat dacht je van niemand minder dan Beth Hart in de line-up van vrijdag 10 januari. Haar geweldige concert ‘Beth Hart Live At The Royal Albert Hall‘ is nog altijd eentje die hoog op mijn lijstje staat. Op de vrijdag wordt ze vergezeld door Walter Trout, Katt Riggins & Mike Zito, Sugarray Rayford en Kingfish!

Kingfish is bij uitstek een artiest die het voor elkaar krijgt om Blues ook bereikbaar te maken voor de jongere generatie. En terecht! Want over smaak valt tegenwoordig steeds minder te twisten. ­čśë

Kaarten voor de donderdag zijn er nog volop en ook die line-up is meer dan de moeite waard. Uiteraard is onze Zeeuwse trots Danny Vera van de partij. Verder staat DeWolff, Curtis Salgado en Danielle Nicole onder andere op het podium. Waar Danielle Nicole voor de echte blues liefhebbers absoluut geen onbekende meer is, geld dat toch wel voor het grote publiek. Zeker in Nederland. Check vooral even haar nieuwste nummer.

Maar er is nog veel meer…

De tickets voor de zaterdag zijn bijna helemaal uitverkocht, mocht je die nog willen scoren zul je snel even naar de website van ticketmaster. Op de zaterdag kun je onder ander John Fogerty, The War and Treaty, King Solomon Hickss en Chris Cain bekijken en beluisteren in Blues Village Grolloo.

Ook de kaarten voor alle dagen zijn nog verkrijgbaar, dus heb je zin om het hele weekend te genieten van al het beste op Blues gebied, go for it! Wie weet zien we elkaar daar!

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad    

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@vanerpdranken met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Meer over muziek lees je natuurlijk in ons magazine, ben jij trouwens al klaar voor het Holland International Blues Festival? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram