Resident Evil komt (gratis) naar Current Gen!

resident evil fsom magazine

Resident Evil | Resident Evil (RE) games zijn de laatste jaren uitgekomen als zoete broodjes! RE VII Biohazard, RE 2 Remake en RE 3 Remake en natuurlijk het recent verschenen RE Village! Maar van deze titels is enkel de laatste beschikbaar op de huidige generatie consoles. Maar hier komt binnenkort verandering in!

Drie Resident Evil games komen naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S! En wellicht nog gratis ook! Check snel wat de voorwaarden zijn!

Gratis Resident Evil upgraden!

Want de drie RE titels komen allemaal naar de current gen consoles! En dat is alleen al geweldig nieuws, maar als je in bezig bent van de games op PS4 dan kun je GRATIS upgraden naar de nieuwe versie! Dat is natuurlijk gewoon geweldig nieuws!

Wanneer de games precies de upgrade krijgen is nog niet bekend maar dat het dit jaar nog gaat komen weten we al wel zeker. Wij kijken er naar uit om met de extra power weer te duiken in deze games!

Wil je nog eens even kijken hoe ik dacht over deze drie titels dan kun je natuurlijk mijn reviews er nog eens bijpakken. Wil je weten wat ik vond van de RE2 Remake en RE 7 Biohazard dan kun je HIER klikken. Ga je liever voor RE3 Remake dan kun je HIER een kijkje nemen!

Artikel door: Peter/ @dutchplaystationgamer
De eerste momenten met Elden Ring
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram