The Dude Playing The Dude Disguised As Another Dude!

The fall Guy bij FSOM

The Fall Guy | Sommigen beweren wel eens dat mannen geen hart hebben, vaak klopt dit niet. Ook mannen hebben gevoel! Dat zie je ook in de nieuwe film met Ryan Gosling. In The Fall Guy zien we Colt Seavers (Ryan Gosling) als stuntman die het leven van stuntman achter zich lijkt te laten, maar niets is minder waar…

Colt Seavers is een stuntman voor Hollywood producties, zijn rol wordt vertolkt door Ryan Gosling, die ken je natuurlijk ook van La La Land en Drive. Na jaren dienst doende als stuntman verlaat Colt ‘de business’. Hij gaat zicht richten op zijn mentale en fysieke gezondheid. Dat is met zijn beroep niet heel erg onverstandig.

Echter loopt alles uiteraard anders dan zijn planning was, anders kon David Leitch (Bekend van Atomic Blond en Bullet Train) er natuurlijk geen film over maken. Colt wordt namelijk terug gevraag als stuntman bij een Mega Hollywood productie waarin nogal wat belangen rondgaan. En geld!

De hoofdrolspeler raakt vermist en dat brengt Colt in een andere situatie dan hij gewend is. En dan is zijn ex ook nog een de regisseur. Kortom, vermaak genoeg!

De release datum van deze trailer is eind februari. Zet het vast in je agenda en check hieronder natuurlijk de trailer van The Fall Guy! Lees in ons magazine ook alles over de allerslechtste film van 2023!

Artikel door: Jos

Check in ons magazine alles over de Sonnema Elfstedentocht door Nederland! Natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram