Met Sonnema ‘Giet It altyd oan’ Verder Op Reis Met De Nederlandse Elfstedentocht

Sonnema Nederlandse elfstedentocht

Nederlandse Elfstedentocht | Sonnema Berenburg uit Bolsward kwam logischerwijs met de Elfstedentocht uitvoeringen van hun Berenburg, maar daar blijft het niet bij. Sonnema gaat door en verlegd haar grenzen!

Vanuit het Friese Bolsward worden er eenmalig 11 unieke flessen gebotteld. Iedere fles is gekoppeld aan een typisch Nederlandse stad en aan een eigenzinnige en authentieke Sonnema Cocktail. Dat laatste trekt ons bij de redactie helemaal over de streep natuurlijk!

Nederlandse Elfstedentocht

De Nederlandse 11-Stedentocht volgt een speciale route langs de 11 meest authentieke en meest fascinerende steden van ons land. Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede: in alle windstreken pronkt onze vertrouwde Sonnema Berenburg, maar ditmaal in een zeldzaam exclusief en eigentijds design.

Op elke kenmerkende blauwe fles (jawel: blauwe!) prijkt de naam van één van de 11 steden en natuurlijk de voor die stad uitverkoren cocktail. Elke fles is een ode aan de stad, met een drankje dat de waarden van de stad vertegenwoordigt en de traditionele connectie met Sonnema (waard)eert.

Alle flessen op een rij! Met Sonnema 'Giet It altijd oan' na de Friese Elfstedentocht komt de Nederlandse Elfstedentocht langs! Lees er alles over bij FSOM Magazine.

Vanuit hartje Friesland; Heerenveen, nemen we je mee op een onvergetelijke tocht door Nederland, waarbij we even verrukkelijke als feestelijke stops maken in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen, Enschede, Zwolle en Groningen. De Sonnema Berenburg Groningen editie fles is nu uiteraard al verkrijgbaar bij de speciaalzaken.

De Sonnema Nederlandse Elfstedentocht flessen worden gebotteld in zeer beperkte oplage en zijn bovendien alleen verkrijgbaar bij een exclusieve selectie slijterijen. Zo spreekt Sonnema nieuwe consumenten aan buiten de noordelijke provincies. Voor een extra trigger maken alle liefhebbers die een fles kopen óók nog eens kans op een iconische ‘Sonnema X Stad’ hoodie! Iedereen wil toch zo’n ding, ga dus snel langs de betere speciaalzaak en scoor jouw fles!

Cocktails in Den Haag! Met Sonnema 'Giet It altijd oan' na de Friese Elfstedentocht komt de Nederlandse Elfstedentocht langs! Lees er alles over bij FSOM Magazine.

It Giet oan partytime!

Wat gaat nou het állerbeste samen met een lekker drankje?

Een topfeest! En exact dát, regelt Sonnema ook nog! In alle deelnemende steden komen namelijk epische It Giet oan Party’s! 11 steden, 11 kroegen, 11 avonden en 11 cocktails! Alles in het teken van de “Elf (Nederlandse) steden” In elke horeca locatie zal Sonnema rijkelijk verkrijgbaar zijn om zo heel Nederland te veroveren… Proost jij mee? Wij wel in ieder geval!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Zo maak jij zelf een heerlijke Highball Cocktail! Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] in ons magazine alles over de Sonnema Elfstedentocht door Nederland! Natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf […]

Reacties zijn gesloten.

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram