Roll the dice and play Monopoly poker

monopoly poker op fsom magazine

Monopoly poker | Jaren geleden maakte Texas Hold’em al haar intrede als gezelschapspel in mijn leven. Avonden lang, tot in de late uurtjes, speelde ik met vrienden dit geweldige spel. Al jaren daarvoor was er nog zo’n traditioneel gezelschapspel dat hele gezinnen op zijn kop kon zetten. Nu worden deze twee gecombineerd in een epische online uitdaging!

Vandaag kondigt Azerion de wereldwijde lancering van Monopoly poker aan. Deze mobiele app is een combinatie van het tijdloos populaire spel Monopoly en de legendarische gameplay van poker. (PEGI12!) Als je denkt dat je misschien nog niet oud genoeg bent om dit te spelen, vraag dan eerst even je ouders of verzorgers!

Monopoly

Monopoly, is onderdeel van Hasbro en is misschien wel het meest geliefde (en gehate?) familiespel ter wereld. Vandaag de dag is, Monopoly in 114 verschillende landen te koop en heeft het nog niets aan populariteit verloren. Tijd voor een volgende stap dus!

“Dat Hasbro ervoor kiest om het Monopoly-merk aan Azerion te licentiëren toont enorm veel vertrouwen in ons vermogen om games van de hoogste kwaliteit te leveren,” zegt Jur van Teunenbroek, Vice President of Content bij Azerion. “We verwachten dat de toevoeging van het Monopoly merk een geweldige pokerervaring zal introduceren bij een heel nieuw publiek.”

“Hasbro is toegewijd aan het creëren van interessante en unieke mobiele spelervaringen”, zegt Mark Blechers, Senior VP, Corporate Strategy & Business Affairs bij Hasbro. “We zijn erg blijdat we het Monopoly-merk gelicentieerd hebben aan Azerion en het GRATIS beschikbaar maken om te spelen”.

In de afgelopen maanden is Azerion ook een samenwerking aangegaan met Ajax Esports en Talpa Networks. Met het toevoegen van de Monopoly licentie hebben ze dus weer een zogeheten “big fish” aan de haak geslagen. Het is dus een kwestie van tijd dat we nog meer mogen verwachten op het gebied van mobile gaming.

Scoor hier Monopoly poker in de playstore!
Scoor hier Monopoly poker in de Apple app store!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Het beste van twee werelden combineren is altijd geweldig, zeker op het gebied van gezelschapsspellen. Monopoly + Poker = Monopoly Poker!

Gaminglife bij FSOM Magazine

Lachen, gieren en brullen met Netflix?
Scoor Jumanji nu met een fikse korting!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. […] Roll the dice and play Monopoly pokerLachen, gieren en brullen met Netflix? […]

  2. […] Roll the dice and play Monopoly pokerLachen, gieren en brullen met Netflix? […]

  3. […] Leef als een Viking is AC: Valhalla!GameBreak S01E09 De hattrick van Ubisoft!Roll the dice and play Monopoly Poker! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram