Animal Crossing: New Horizons Mario update vanaf volgende week beschikbaar

Fsom Magazine Mario Animal Crossing

Weten we allemaal nog het recentelijk nieuws dat naar buiten werd gebracht over de gratis update in Animal Crossing: New Horizons? Dit was een heuse carnaval update. Heb jij hier gebruik van gemaakt? We verklapten het in ons artikel al, de nieuwe en bovendien gratis update zou in Mario thema zijn. Althans zo gingen de geruchten. Kloppen ze? Jazeker want gisteren werd bekend gemaakt door Nintendo dat er inderdaad een Mario thema beschikbaar komt voor Animal Crossing: New Horizons. Amazeballs!

Met deze gratis update kun je je spelers verkleden als één van je favorieten personages zoals Peach, Mario, Luigi en Wario, Maar daar stopt het niet. Nee, uiteraard kun je ook verschillende Mario gerelateerde items kopen. Denk aan Warp pipes waarmee je je razendsnel van de ene kant naar de andere kant van je eiland kunt bewegen. En wat dacht je van de echte Question Blocks? Of de Super Mushroom, de bekende muntjes van Mario en nog zoveel meer leuks.

Yeeeehaaa! Het is bijna zover! De Mario Update voor Animal Crossing New Horizon is vanaf volgende week verkrijgbaar. 

FSOM

Er is een kleine, maar… Alle Mario items kun je kopen in de Nook-shop wat betekend dat je wel even moet sparen om een leuke verzameling Mario items tot je beschikking te hebben. Anderzijds is het natuurlijk wel een mooi excuus om lekker je “game skills” in Animal Crossing te verbeteren 😉

De Mario New Horizons update is vanaf 25 februari gratis beschikbaar voor Animal Crossing: New Horizons en vanaf 1 maart zijn de Mario items beschikbaar in de Nook-shop.

Bekijk hieronder alvast de trailer voor een lekkere warming-up!

Artikel door: Kim | @kimmichaelis
Neem ook een kijkje op de website www.KIMMICHAELIS.nl.
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <–

Speel Super Mario als ooit tevoren!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] De game is een combinatie van een sim-life en avonturenspel. Je kunt de game vergelijken met Animal Crossing, maar dan met je favorieten Disney en […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram