Vier Carnaval met Animal Crossing!

vier carnaval met animal crossing. fsom.

Animal Crossing | Ik weet niet hoe het met jou zit maar sinds het lockdown gebeuren ben ik dringend op zoek naar verschillende games om mijn dagen af te wisselen. Nu is het zo niet dat ik mij kan vervelen (boy I wish) met vier kinderen in huis. Maar je snapt me, om de dagen geen sleur te laten worden op zoek naar leuke afwisseling en zo stuitte ik toevallig net op een nieuwe gratis update van Animal Crossing...

Eigenlijk heb ik dus geen idee wat ik mij voor moet stellen bij Animal Crossing. De eerste gedachten die ik krijg bij de game is Sims. Mag ik dat zeggen? Jawel.

Een fantasiewereld waarin je nieuwe vrienden en verrassingen ontdekt. Tof! Even weg uit onze eigen beperkte wereld en hallo gezellige fantasie wereld. Waarom ik nog niet eerder een Animal Crosser ben geworden mag Joost weten. Maar daar ben je hier natuurlijk niet voor. Nee, jij bent hier voor de nieuwe gratis update van Animal Crossing: New Horizons. First of all is natuurlijk de New Horizons een perfecte bubbel waar je je even in kunt terugtrekken en compleet op kunt gaan in de paradijselijke eilanden inclusief een zorgeloos bestaan. Willen we iets anders op dit moment? Nee, dat dacht ik al.

Vier Carnaval met Animal Crossing!

Om het feest compleet te maken op je eigen gebouwde eiland kun je vanaf 28 januari de gratis carnaval update downloaden. Ja, jongens een heus carnaval thema waarin je keuze hebt uit nieuwe seizoensvoorwerpen, nieuwe emoties en nieuwe voorwerpen om aan te schaffen. Denk hierbij aan extravagante carnaval kledij.

Met het carnaval dansevenement zet je je eiland volledig op zijn kop. In de wereld waar dit nu niet mogelijk is zorgt Nintendo er toch voor dat je los kunt gaan op je eiland. Zorg dat je de veren van Pavé op 15 februari vangt (de regenboog-veren schijnen zeldzaam te zijn ;)) en breng ze terug na Pavé om zo een beloning te ontvangen.

Dat is nog niet alles want er staat een valentijns-evenement op de planning waar je in deze gratis update al van kunt snoepen. Inclusief chocoladeharten en bloemen.

Vanaf 28 januari is de Animal Crossing: New Horizons update beschikbaar en bestel Animal Crossing New Horizon hier!

Pssssst: Er is ons zojuist ter oren gekomen dat de volgend update in maart al beschikbaar is en deze een Mario thema zal krijgen!

Artikel door: Kim Michaelis | @kimmichaelis
Neem ook een kijkje op de website www.KIMMICHAELIS.nl.
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <–

Speel Super Mario als ooit tevoren!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] we allemaal nog het recentelijk nieuws dat naar buiten werd gebracht over de gratis update in Animal Crossing: New Horizons? Dit was een heuse carnaval update. Heb jij hier gebruik van gemaakt? We verklapten het in ons […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram