Mario Golf komt naar de Nintendo Switch met Mario Golf Super Rush

Mario Golf komt naar de Nintendo Switch met Mario Golf Super Rush

18 februari 2021 2 Door Kim Michaelis

Mario Golf Super Rush | Even een hele kleine trip down memory lane. Weten we allemaal nog hoe het ooit begon met de Nintedo Wii? Gratis werd deze meegeleverd, de Wii Sports game. Een game met een verzameling sporten. Zo kon je honkballen, bowlen, tennissen, maar ook golfen behoorde tot één de mogelijke sport spelletjes…

Oh ja, boksen hadden we ook nog. Makkelijk en vooral interactief. Hoewel interactief…. vanaf de bank in liggende toestand een balletje slaan behoorde ook tot één de opties. Inderdaad hebben we dit zelf geprobeerd, wie niet?! Met het spel kon je gebruik maken van je eigen Mii personage.

Nu komt Nintendo met een wel hele leuke verrassing, namelijk Mario Golf: Super Rush voor de Nintendo Switch. Eerder hebben we al kunnen genieten van je een balletje in een hole proberen te slaan met the good old Nintendo 64 en de 3DS golf games van Mario.

Wel moeten we nog even geduld hebben voor we over de golfcourse kunnen rennen met onze golfclub, de game komt namelijk pas uit op 25 juni. Agh twee keer knipperen met je ogen. In de tussentijd heb jij dan mooi tijd om de Mario Animal Crossing theme te proberen 😉

Weet u nog dat gezellige Golf spelletje op de Nintendo Wii? Bereid je dan maar vast voor op de komst van Mario Golf Super Rush! FSOM Magazine is het gaming en entertainment magazine voor jou!

Even een warming-up doen!

We gaan je vast een klein beetje opwarmen. Wat kun je verwachten van de game? In deze nieuwe game kun je kiezen uit de verhaalmodus die je speelt met de Mario personages. Daarnaast heb je ook de optie om te kiezen voor een avonturenmodus waarin je je eigen Mii personage [ jaja daar was ie weer. ] gebruikt om jezelf van noob naar prof te knallen op de golfbaan. Oh en natuurlijk heb je de mogelijkheid om met vrienden te spelen zowel lokaal als online.

Speedgolf is een nieuwe modus. Hierbij rennen de spelers over het golfveld om zo snel mogelijk bij de bal te komen. Uiteraard moet de bal in de hole terecht komen en degene die dit het snelst doet is the winner. Gebruik supersprints en speciale slagen om je tegenstanders achter je te laten.

De game is gewoon te spelen met de Joy-Con controller en kun je vasthouden als een golfclub. Zoals in het echie moet je ook rekening houden met de wind en de elementen van de baan. Vet tof!

Bekijk hieronder vast de officiële trailer van Mario Golf: Super Rush.


De game is vanaf 25 juni verkrijgbaar voor € 59,99, maar zal uiteraard ook wel iets eerder pre-order verschijnen. We houden je bij FSOM in ieder geval op de hoogte!

Artikel door: Kim | @kimmichaelis
Neem ook een kijkje op de website www.KIMMICHAELIS.nl.
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <–

Speel Super Mario als ooit tevoren!Please follow and like us: