ontdenk de mooiste wegen bij fsom magazine

De mooiste wegen | Het is bijna zover! Zondag 6 november kun je mee op ontdekkingsreis gaan naar de mooiste wegen in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten! In het nieuwe RTL-programma De Mooiste Wegen, gaat autojournalist Werner Budding je mee op reis nemen…

Werner pakt iedere week een bijzondere auto en reist naar verschillende mooie plekken in binnen- en buitenland. Hij wordt daarin geassisteerd door zijn sidekick Gijs. Daarnaast ontdekt classic car expert Roy Bolks iedere week een niet alledaagse route met een speciale auto uit zijn unieke collectie.

De eerste aflevering van De mooiste wegen

Werner gaat in de eerste aflevering met de Alpine A110 GT op pad en reist met deze heerlijke wagen langs de kust vanuit Duinkerke via Boulogne-sur-Mer naar Dieppe, de stad waar het merk Alpine zijn oorsprong vindt.

de mooiste wegen bij fsom magazine

Ook reist hij af naar Vietnam om daar het land te ervaren in een echte Vietnamese elektrische auto van het merk Vinfast. Hij bezoekt het prachtige Halong Bay, neemt een kijkje in de Vinfast-fabriek, waar de elektrische auto gemaakt wordt.

En wat te denken van de supersnelle Porsche 718 Cayman GT4 RS waarmee Werner in de Ardennen over de prachtige bosrijke wegen rijdt die ooit onderdeel waren van het oude Spa-Francorchamps circuit. (Dit is zo’n gave weg!) Verder verkent Werner de mooiste wegen van Slovenië met een Nissan X-trail, Denemarken met een flinke Ford Explorer PHEV en hij gaat zelfs naar Uganda met de enige echte Toyota Land Cruiser.

Rally De Mooiste wegen fsom magazine

Roy Bolks komt in een van de afleveringen op de proppen met een originele oude Belgische politie Porsche. Deze auto komt uit zijn unieke collectie en daar moet hij natuurlijk mee gaan toeren in het nieuwe RTL-programma De Mooiste Wegen.

Alles aan deze politieauto werkt nog zoals vroeger, toen de agenten daar met lange witte jassen en helmpjes op in zaten om wegpiraten van de weg te plukken. Niet alleen op het land is Roy actief, ook voelt hij geen nattigheid in de buurt van water: hij maakt een mooie tocht naar de Waal met zijn amfibi vrachtauto, de Humdinga Gibbs, om daar de mooiste waterwegen te bevaren. Verbazingwekkend hoe snel de Humdinga door het water gaat!

Ga jij er aanstaande zondag voor zitten?

Wie zijn die gasten eigenlijk?

Werner Budding is autojournalist en reist, voor zijn vak, de hele wereld over en komt altijd op de mooiste plekken. In De Mooiste Wegen is Werner de reisgids die de kijker meeneemt in zijn belevenissen. Werner is te volgen via zijn Instagram-pagina @wernerbudding en zijn Youtube-kanaal.

Roy Bolks is eigenaar van Metropole Classic Cars gevestigd in Druten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van de meest exclusieve auto’s over de gehele wereld. Ook is er een museum met een grote collectie bijzondere klassiekers. Roy mag zich gelukkig prijzen, want al deze auto’s staan dagelijks tot zijn beschikking!

dikke porsche in de mooiste wegen bij rtl nu te lezen bij fsom magazine

Meer info over Roy Bolks en zijn bedrijf: www.metropoleclassicars.com en @metropoleclassics (Instagram).

De Mooiste Wegen is vanaf zondag 6 november om 16.30 uur in een wekelijkse frequentie te zien bij RTL4, met elke week een herhaling, vanaf zondag 13 november 2022 (12.30 uur, RTL4) en een tweede herhaling op RTL4 vanaf zondag 8 januari 2022 om 14.30 uur. Daarnaast is het programma te bekijken via Videoland. Meer informatie over De Mooiste Wegen, waaronder de gereden routes, is te vinden op www.demooistewegen.nl en op Instagram (@demooistewegen).

Artikel door: Bas (TheDutchBeerDad)

Ga mee op een Trip Down Memory Lane met ‘The Rides’ van mijzelf. Spiek hier even naar de dikste Mini Cooper ooit, of check snel hoe je voor een schijntje tussen de files door kunt scheuren!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram