Some Men Make Excuses, Some Make Nemiroff Vodka

nemiroff vodka uit oekraine bij fsom magazine

Nemiroff Vodka | Some ean make excuses. Some men make history. And some make vodka! Dit is de prachtige lijfspreuk van de Nemiroff Vodka squad uit Oekraïne en ze veroveren langzaam ons land.

Nemiroff Vodka is sinds afgelopen september onderdeel van de portfolio van Disaronno, hieronder vallen ook merken zoals Tia Maria, Isolabella (U weet wel, dé Limoncello), Elijah Craig, Bloom Gin en de Frapin Cognac.

Nemiroff De Luxe!

Nemiroff vodka is een premium vodka uit Oekraïne. Nemiroff De Luxe is een premium product met een sterk karakter, gemaakt voor dappere mannen.

De vodka is gemaakt volgens het originele recept en voldoet aan hoge productienormen. De productie is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, zuiver water en eersteklas alcohol. Bovendien maken hoge druk, temperatuur en 11 verschillende stadia van filteren, de Nemiroff De Luxe een symfonie van verfijnde, rijke smaak met een lichte lindebloesem smaak.

nemiroff vodka bij fsom magazine

De kwaliteit van de vodka wordt al geprezen door internationale experts en de diverse prijzen zoals: The Global Spirits Masters International Competition, The Tastings.com, John Barleycorn Awards. Daarnaast is het niet geheel onbelangrijk om te melden dat ze zelfs een dikke Cranberry Vodka hebben!

Bij uitstek een smaakje dat perfect in diverse cocktails past, maar puur natuurlijk ook heerlijk is om van te snoepen. We gaan op de redactie gauw een paar flessen in huis halen en aan de slag. Meer over dit merk, en anderen, kom je binnenkort tegen in onze rubriek ‘De Thuisbar‘.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join ook mijn bieravonturen ook op Untappd en check mijn Instagram! #shareyourpassion #beergeeksunite

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram