Tussen de files door scheuren voor slechts 3 euro

Tussen de files door scheuren voor slechts 3 euro

17 maart 2022 0 Door Bas de Goede

Carver | De Friese elektrische voertuigbouwer Carver ken je vast wel van de smalle stadsvoertuigen. Je stapt in en ze kantelen zo prachtig, mooi en soepel wanneer je door de bocht gaat. En nu hebben ze weer iets nieuws bedacht, namelijk de Carver S+.

Carver introduceert de Carver S+. Deze heeft een maximumsnelheid van 80km/u en de R+, de 45 km versie. Die haalt nu een range van 130 km! Met de nieuwe versies neemt het bedrijf uit Friesland weer een belangrijke stap in haar strategie om het gat tussen de elektrische scooters en elektrische (bak)fietsen enerzijds en de elektrische auto’s anderzijds in te vullen. Met de huidige brandstofprijzen is de Carver een reële optie om op vervoerskosten te bezuinigen. Voor ongeveer drie euro kun je tot 130 kilometers fileloos ‘carveren’.

Het indrukwekkende uithoudingsvermogen is voor de tragere R+ best wel een knap, maar de S+ dan? Nou, deze gaat een stuk vlotter en heeft een range van ongeveer 100 kilometer. Ook niet onaardig, zeker als je bedenkt dat de S+ binnen 3 uur en 45 mins volledig is opgeladen.

De Friese elektrische voertuigbouwer Carver ken je vast wel van de smalle stadsvoertuigen. En ze hebben nu weer iets nieuws! Lees er alles over bij FSOM Magazine!

Handig zo’n Carver!

De modellen zijn uitermate geschikt om je soepel te manoeuvreren tussen de rijen auto’s’ in de file, maar natuurlijk ook in het drukke stadsverkeer.

Toch ontstond er vanuit de markt steeds meer vraag, vaak van gebruikers zelf. Naar een Carver die ook op de Provinciale wegen goed mee zou kunnen komen. Met de S+ wordt gehoor gegeven aan die wens. De S+ heeft een sensationele rijervaring en zal voor veel mensen zorgen voor veel goedkoper woon-werk verkeer, die wij van de redactie snel zelf maar eens moeten ondervinden!

Ook de R+ is ontstaan door een grote wens uit de markt. Veel bedrijven die binnen de stadsgrenzen veel adressen aandoen op een dag, gebruiken de Carvers zeer intensief. Hieruit ontstond de wens van een grotere actieradius. Met de Carver R+ en de Carver Cargo R+ wordt aan die wens gehoor gegeven.

De Carver S+ en R+ zullen niet alleen in Nederland de weg op gaan, want inmiddels rijden er steeds meer rond in steden als Berlijn, Londen, Rome tot zelfs in Hongkong en Seoul. Zo zijn deze voertuigen de wereld aan het veroveren met hun ge-carver!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in dit artikel alles over opvallen in een zakelijke auto!

Please follow and like us: