let's play olliolli world en lees er alles over bij fsom magazine

OlliOlli World | Yes! Het is eindelijk zover, sinds gisteren kun je namelijk aan de slag met het allergrootste skateboard platform dat er is. De skateboard titel van Roll7 en Private division is verkrijgbaar op Nintendo Switch, Playstation, Xbox Series, Xbox one en natuurlijk via Steam op de PC. Wanneer ga jij een grootheid worden in de skateboard community?

Afgelopen week schreven we al over een uniek karakter die deel gaat uitmaken van OlliOllo World. Uiteraard zijn er nog veel meer bijzondere karakters in deze game en ook jijzelf kan hier onderdeel van gaan uitmaken.

What is all the fuzz about?

Mocht je nou nog helemaal niet bekend zijn met OlliOlli world, bekijk dan hieronder de release trailer en wat grote game platforms over deze game zeggen…

“Enorm leuk om te spelen” – IGN, Editor’s Choice Award, 9 van 10 
 
“Roll7 heeft elk aspect van de OlliOlli- franchise verbeterd” – GameSpot, 9 van 10 
 
“Een must-have release die je gewoon moet proberen” – Nintendo Life, 9 van 10 
 
“Een gesuikerde droom” – Eurogamer, “Essential”-classificatie 
 
“Het is zinderend goed” – Rock Paper Shotgun, RPS Bestest Bests Award 
 
“OlliOlli World heeft onberispelijke vibes” – GamesRadar+, 4,5 van 5 
 
“Schitterend en maf” – Game Informer, 8 van 10 
 
“OlliOlli World voelt gewoon perfect” – Destructoid, 8,5 van 10 

Radlandia!

Het veel geprezen skateboardplatformspel is bekroond met een BAFTA en diverse andere prijzen. In OlliOlli World flippen, glijden en flowen spelers door Radlandia, een levendige wereld vol kleurrijke personages, terwijl ze op zoek gaan naar de mystieke skategoden op weg naar Gnarvana. 

OlliOlliWorld’s kenmerkende flow-state gameplay is een perfecte balans tussen focus en ontspanning. Zoals de trailer ook al vertelde, is het dus niet ene ruige game vol spanning, beuken en vliegen. Alhoewel dat laatste natuurlijk wel veel gebeurt! De bijzondere wereld van Radlandia verwelkomt nieuwe spelers met open armen, want ook zij kunnen door de straten scheuren en gedurende hun reis geleidelijk epische tricks leren. En onderuit gaan doet niet eens echt pijn!

Alles in OlliOlli World draagt de diversiteit, de vrijheid en het plezier uit waar skateboarden om draait,” zei Simon Bennett, Co-Studio Head van Roll7. “Omdat inclusiviteit en expressie zo innig verbonden zijn met het skateboarden, wilden we dat iedereen zich thuis kon voelen in Radlandia.

Spelers krijgen ruimschoots de mogelijkheid tot expressie, want OlliOlli World heeft allerlei ruim aan te passen opties, waardoor spelers kunnen zijn wie ze willen zijn. Spelers kunnen ook allerlei poses, skate-trucs, kleding en uitrusting kiezen en ontgrendelen om hun eigen unieke stijl te benadrukken.

Gnarvana wacht! Het is eindelijk zover! Let's play olliolli world, ga aan de slag met deze relaxed, maar uitdagende game? Lees er alles over bij FSOM Magazine.

Single Player VS Multiplayer OlliOlli World

Naast de single player campagne bevat OlliOlli World twee multiplayermodussen: Gnarvana League en Gnarvana Portal. De Gnarvana League is ontworpen voor degenen die wel behoefte hebben om een dagelijkse uitdaging aan te gaan. En natuurlijk willen bewijzen dat ze het skaten onder de knie hebben.

In League staan spelers met gelijkwaardige vaardigheden tegenover elkaar en gaan ze de strijd aan voor de hoogste score. Terwijl spelers stijgen op de ranglijst, komen nieuwe personage-items binnen handbereik (en voetbereik), waaronder boards en wielen. In Gnarvana Portal kunnen spelers originele levels genereren op basis van een selectie parameters zoals stijl, moeilijkheidsgraad en lengte. Zo kun je tot in detail aan de slag gaan met je karakter.

Elke creatie heeft een unieke virtuele code van 8 cijfers die met iedereen in de wereld kan worden gedeeld, zodat spelers op verschillende platformen kunnen strijden voor de hoogste score en hun resultaten kunnen delen.

Olliolli World is voor de verschillende consoles en PC verkrijgbaar voor een bedrag tussen de €29,99 en €44,99. Ga jij aan de slag om Gnarvana te bereiken? Wij wel!

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Klik op het plaatje en scoor de bieren van The Flying Dutchman met korting! NIX18!

Gnarvana wacht! Het is eindelijk zover! Let's play olliolli world, ga aan de slag met deze relaxed, maar uitdagende game? Lees er alles over bij FSOM Magazine.
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens de film!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] Crusader Kings 3 is een project van Paradox Interactive. Al sinds 1999 is Paradox één van de toonaangevende publishers van stategy games. Liever een andere game? Let’s play OlliOlli world! […]

  2. […] 2023 zou de volledige free-to-play game beschikbaar zijn voor iedereen! Speel jij trouwens ook al OlliOllie world? Lees hier alles over in ons magazine! Lees hier alles over Cosy […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram