Danny Trejo joins OlliOlli World!

Danny Trejo joins OlliOlli World!

2 februari 2022 1 Door Bas de Goede

Olli Ollie World | Een ruig gezicht waarop de littekens van het leven zichtbaar zijn. Op ieder stukje van zijn lijf kenmerkende tatoeages en zijn lange haar en forse snor maken het beeld dat de meeste mensen van Danny Trejo hebben compleet, maar er is zoveel meer!

De loopbaan van Danny (Machete, From Dusk Till Dawn) is op zijn minst opmerkelijk te noemen, vanuit Echo Park Los Angeles, waar hij al op jonge leeftijd verslaafd raakte aan verdovende middelen. Werkte hij zich in eerste instantie veelal in de nesten, een flink strafblad en de gevangenis San Quentin als vertrouwde thuisbasis waren jarenlang zijn ‘ding’.

Op een dag gooide hij het roer om en kwam uiteindelijk in de filmindustrie terecht, maar de move die hij nu maakt, is wel heel erg opmerkelijk…

De ruige, brute en charismatische Danny Trejo geeft een uniek vervolg aan zijn carrière. Hij krijgt een iconische rol in OlliOllie world! Fsom magazine

OlliOlli World

Danny Trejo krijgt namelijk zijn eigen karakter op het avontuurlijke skate platform OlliOlli World! Na het zien van de afbeelding vinden wij dit toch wel één van de meest visueel indrukwekkende en levensechte digitale herscheppingen van Danny Trejo ooit!

Danny staat bekend om zijn stoere verschijning op het scherm en zal helemaal passen in de creatief unieke, vreemde en wonderlijke wereld van OlliOlli World. Spelers zullen ongelooflijke, kleurrijke en gedenkwaardige personages ontmoeten, maar volgens de makers is er geen enkele zo iconisch als de legendarische Danny Trejo.

Danny Trejo verzorgt trouwens een must-play zijmissies van OlliOlli World. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de pre-order, check snel de OlliOlli World website. Kun jij Danny vinden in Radlandia? Als je Danny vindt en zijn speciale zijmissie voltooit, kun je een speciaal cosmetisch item ontgrendelen om mee te pronken op je OlliOlli World-personage. Want, that’s what it’s all about!

Wij gaan snel op zoek naar Danny Trejo in Radlandia. Doe je ook mee!?

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Klik op het plaatje en scoor de bieren van The Flying Dutchman met korting! NIX18!

De ruige, brute en charismatische Danny Trejo geeft een uniek vervolg aan zijn carrière. Hij krijgt een iconische rol in OlliOllie world! Je leest er alles over bij FSOM Magazine!
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens de film!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us: