Het Magische Disney Dreamlight Valley

disney dreamlivght valley door kim michaelis bij fsom

Disney Dreamlight Valley | Het belooft een magische 6 september te worden. Aldus de makers van Disney Dreamlight Valley. En dit snappen wij maar al te goed, want ook wij staan te springen om deze magische wereld in te duiken.

Het belooft een magische 6 september te worden. Aldus de makers van Disney Dreamlight Valley. En dit snappen wij maar al te goed! Lees er alles over bij FSOM Magazine

Wat is Disney Dreamlight Valley?

Disney Dreamlight Valley neemt je mee in de wereld van Disney en Pixar-personages, zowel de oude als de nieuwe. De game is een combinatie van een sim-life en avonturenspel. Je kunt de game vergelijken met Animal Crossing, maar dan met je favorieten Disney en Pixar-personages.

Dreamlight Valley was ooit een idyllisch land. Een plek waar Disney en Pixar-personages in harmonie samen leefden – Tot een duistere kracht genaamd “The Forgetting” nachtdoornen liet groeien over het hele land en de mooie herinneringen in Dreamlight Valley liet verdwijnen. De bewoners van Dreamlight Valley trokken zichzelf terug in het kasteel. Jij bent de helpende hand en moet ervoor zorgen samen met de Dinsey en Pixar-personages dat Dreamlight Valley weer helemaal hersteld gaat worden in zijn magische staat.

Maar dat is nog maar the tip of the iceberg. Je kunt onder andere tuinieren, koken, knutselen, interieurdecoratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is dus erg Animal Crossing, maar in plaats dat je chat met Tom Nook en Isabella, chat je nu met Goofy en Wall-E. Ieder Disney en Pixar-personage heeft zijn of haar eigen verhaal met bijhorende speurtochten.

Volgens de ontwikkelaar van deze game – Gameloft, ben je zeker 40 tot 60 uur verder om alles in de game te ontgrendelen.

Het belooft een magische 6 september te worden. Aldus de makers van Disney Dreamlight Valley. En dit snappen wij maar al te goed!

Wanneer is de volledige game beschikbaar?

We hebben het al enigszins verklapt, want vanaf 6 september dit jaar kun jij early access krijgen op pc, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One-consoles. PC- en Mac-versies worden uitgebracht op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store en de Mac App Store. Let wel op: Je moet hiervoor een Founder’s Pack aanschaffen of een Xbox Game Pass lidmaatschap hebben. Hoe dit precies zit, dat laten we nog even in het midden.

In 2023 zou de volledige free-to-play game beschikbaar zijn voor iedereen! Speel jij trouwens ook al OlliOllie world? Lees hier alles over in ons magazine! Lees hier alles over Cosy Gaming!

Artikel door: Kim

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram