Herleef en herschrijf de geschiedenis op XboX en Playstation met Crusader Kings 3

herbeleef en herschrijf de geschiedenis met crusader kings 3 op xbox en playstation bij fsom

Crusader Kings 3 |Never forget. Real Strategy requires cunning.” En “The most cunning generation will rule next.” En zo zal het geschiedde met de komst van Crusade Kings 3 naar XBOX en Playstation. De game is nu beschikbaar en zit bomvol intriges, fantastische verhalen, avontuur en een ervaring zoals je nog niet eerder hebt gehad!

Dat de komst van Crusader Kings III tongen los maakt onder fans van het genre is logisch, onder andere Pc Gamer zei over het spel “Crusade Kings 3 is Incredible“. En dat zegt wat!

Nieuwe koninkrijken ontstaan en nieuwe dynastieën worden geëerd; Crusader Kings 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De geliefde Grand Strategy game van Paradox Interactive houdt PC spelers sinds 2020 bezig, en nu kunnen spelers op andere platformen de middeleeuwse geschiedenis herleven en herschrijven!

Crusader Kings 3 door de eeuwen heen

In Crusader Kings 3 sta jij als gamer en heerser, door de eeuwen heen aan het hoofd van een koninklijke familie. Het is van belang om personages en erfgenamen te besturen en hun aanspraken op land, titels en glorie proberen te beschermen. Een oorlogvoerende avonturier kan worden opgevolgd door een slinkse zoon, waardoor de machtsbalansen totaal anders komen te liggen. Dit heeft dan ook direct invloed op alles binnen en buiten je koninkrijk. Oorlog, spionage, diplomatiek en religie staan allemaal centraal in dit grandioze historische avontuur!

Zo krijg jij dus de kans om de geschiedenis te herschrijven. Het spel kent oneindige mogelijkheden, van politiek, drama, familie, tot aan grootse veldslagen. Maar hoe maak je nou de juiste keuze? Denk ook aan je ‘koninklijke juwelen’ en verspreid je DNA over de hele wereld. Hiermee is je zegel overal te zien en kun je strategische verbonden sluiten.

Blijf je trouw aan een religie, of bega je misdaden in het voordeel van de staat. Omarm ketterij of begin een nieuwe religie. Alles kan en alles mag, maar vergeet nooit je doel: Heersen! Wist je trouwens dat Elden Ring voor een vliegende start van de franchise heeft gezorgd?

Crusader Kings 3 eindelijk naar Xbox en Playstation

Al sinds 2020 kunnen gamers zich uitleven met Crusader Kings op de PC, en nu is de game dan eindelijk verkrijgbaar op console!

Op de Xbox en Playstation heeft het spel een aangepaste interface en de besturing is specifiek ontworpen voor grotere schermen en controllers. Met de gloednieuwe control map kunnen spelers makkelijk door de menu’s navigeren via de triggers, bumpers en de sticks. Ook maakt de consoleversie gebruik van de unieke features van de Xbox Series X|S en PlayStation 5, zoals de supersnelle laadtijden voor een naadloze speelervaring en de haptische/adaptieve triggers.

Op Xbox Series X|S kunnen spelers wisselen met Quick Resume tussen gameplay en andere applicaties zoals YouTube, om bijvoorbeeld een tutorial te raadplegen over hoe je een boerenopstand in de kiem smoort. Want ook die zijn niet ongebruikelijk.

PlayStation 5-eigenaren kunnen zelf de stress ervaren, omdat de DualSense controllers fysiek reageren op de gebeurtenissen in de game. Hoe meer stress een personage ervaart, hoe meer weerstand de adaptieve triggers geven bijvoorbeeld. De Activiteiten bieden ook een platform om nieuwe spelers te helpen met hun eerste stappen in de wereld van Crusader Kings.

Crusader Kings 3 is vanaf verkrijgbaar op Xbox en Playstation . Klik op de link, scoor vandaag nog en herbeleef en herschrijf de geschiedenis!

Paradox

Crusader Kings 3 is een project van Paradox Interactive. Al sinds 1999 is Paradox één van de toonaangevende publishers van stategy games. Liever een andere game? Let’s play OlliOlli world!

Als onderdeel van FSOM Magazine hebben wij Fifty Shades of Gaming, daarin vind je al het nieuws op het gebied van gaming en uiteraard de beste game reviews!

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Klik op het plaatje en scoor de bieren van The Flying Dutchman met korting! NIX18!

Herbeleef en herschrijf de geschiedenis in Crusader Kings 3 nu ook op de console. Vanaf vandaag verkrijgbaar op de Xbox en Playstation! Lees er alles over bij FSOM Magazine.
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens het gamen!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram