Immortals Fenyx Rising DLC en Demo NU beschikbaar!

Immortals Fenyx Rising | Op 3 december vorig jaar kwam de game Immortals Fenyx Rising uit. Er was al een tijdje een gerucht over een demo en de eerste DLC waren op komt en die zijn NU beide te downloaden op alle platformen die je je maar kunt voorstellen.

De komische Goden

Immortals Fenyx Rising is een game waar ik op dit moment mee bezig ben. De kleurrijke omgevingen, de gameplayelementen die mooi samenkomen uit onder andere Zelda is een pracht voor het oog. Voeg hier smooth gameplay aan toe en de nodige humor en je hebt een land van Goden die zichzelf niet al te serieus neemt. Het is geen God of War.

Sommigen mensen zaten wellicht om die reden, of om de reden dat het een nieuw IP is te wachten op een demo. Na de geruchten is het nu duidelijk dat er een demo komt en zelfs al beschikbaar is. Waarom ben je nog aan het lezen? Downloaden die handel!

Uitdagende DLC

Voor de oplettende gamer of trophy hunter was het doek al gevallen maar er zat DLC aan te komen. In de trophylijst op de PlayStation waren er al nieuwe trophies toegevoegd onder de kop “A New God”. In deze DLC ga je je vaardigheden meten met de goden en zul je uitdagingen moeten overwinnen om zo de nummer 1 te worden. Heb jij wat er nodig is om dat daadwerkelijk te worden?

Ook die DLC is nu beschikbaar en zal ongetwijfeld voor een aantal uren speelplezier zorgen. Have fun en wees een beetje aardig voor de goden. Die hebben het al zwaar genoeg.

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Thuiswerken, het is iets van deze tijd. Maar wist je van je zoektocht naar de ideal thuiswerkplek een terras ervaring kunt maken met Azerty? Lees er alles over bij FSOM

Gamingnews

Griezelen in GameBreak met Resident Evil!
Lord of the Rings serie details gelekt!

Let’s fight! Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!
Rule The Game: Ouders en Gamende kinderen zitten op één lijn!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram