Don’t Look Up! Het einde is nabij!

don't look up! Het einde is nabij. FSOM

Don’t Look Up | Het einde is nabij in deze aankomende satirische film met een sterrencast van formaat. In deze film, die spoedig op Netflix zal staan gaan wetenschappers aandacht zoeken voor het einde van onze planeet en Ron Perlman schiet zelf op een komeet!

Oke, oke. Deze inleiding klinkt misschien gek, maar neem van ons aan dat hij best goed past bij de film ‘Don’t look up‘. Ron Perlman schiet daadwerkelijk met een 9mm op een komeet die als PLANETKILLER bestempeld wordt door wetenschappers Leonardo Di Caprio (Titanic) en Jennifer Lawrence (Mockingbird filmreeks). En dat is nog niet alles.

Is het satire?

Don’t look up is een satirische film met een sci-fi randje. Er komt een mega-komeet op de aarde afgevlogen en de wetenschappers die dit ontdekken proberen de President te waarschuwen voor dit gevaar. Helaas kijken ze daar liever de andere kant op en zeer toepasselijk aan de huidige tijd is het extravagante niveau waarmee het Witte Huis team dit alarmerende nieuws op vat.

De President, een vrouw in deze film, is een mediageil showbeest die haar gelijke niet kent. Met diverse intriges die de sidestory’s op een goede wijze wat meer schwung geven hebben we hier denk ik gewoon een pareltje van formaat op het scherm. Kijk de trailer maar eens en oordeel zelf!

Sit tight and acces‘ is de reactie van Meryl Streep die de rol van El Presidente formidabel weet te vertolken. Tijdloze klasse schuilt er in deze rol en zet daar Jonah Hill naast en het humor gedeelte is ook afgedekt. Met een cast waarin we dus Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Meryl Streep, Jonah Hill, Himesh Patel en Robert Joy zien schitteren beloof dit veel goeds.

De film is uiteraard eerst te zien in de bioscoop. En vanaf 24 december is de film beschikbaar op Netflix!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in ons magazine ook over Ambulance, de film dat een gezonde ouderwetse knaller moet gaan worden!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Het einde is nabij in deze aankomende satirische film met een sterrencast van formaat. In 'Don't look up', die spoedig op Netflix zal staan!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens de film!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. […] Wij zetten de popcorn vast in de magnetron en gaan vast klaar zitten voor dit nieuwe (mogelijke) meesterwerk met en van Clint Eastwood. Jij ook? In navolging van deze film komt vlak voor kerst ook de geniale satirische film ‘Don’t Look Up‘ naar Netflix. Lees alles over deze film met Jeniffer Lawrence en Leonardo Di Caprio in dit artikel. […]

  2. […] Wij kijken in ieder geval vast uit naar dit nieuwe (mogelijke) meesterwerk van (en met?) Kurt Sutter. Jij ook? We hoeven ons gelukkig niet te vervelen want vlak vlak voor kerst komt ook de geniale satirische film ‘Don’t Look Up‘ naar Netflix. Lees alles over deze film met Jeniffer Lawrence en Leonardo Di Caprio in dit artikel. […]

  3. […] flink aan het inhalen zijn. De laatste hit is natuurlijk Don’t Look Up, een film waar Bas HIER al over schreef! Deze moest dan natuurlijk ook direct bekeken worden! Weet de film ook te boeien of […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram