Filmflits: De legendarische Clint Eastwood in Cry Macho

Lees alles over Cry Macho met Clint Eastwood bij FSOM

Cry Macho | De legendarische Clint Eastwood schittert binnenkort in ‘Cry Macho’. Deze Amerikaanse neo-western dramafilm is ook door Clint Eastwood geregisseerd en zal je mee slepen in een verhaal over de hereniging van vader en zoon.

Zoals de titel al doet vermoeden vinden wij Clint Eastwood een legende! Hij speelde in vele toptitels als; Dirty Harry, Pale Rider, Escape From Alcatraz, Million Dollar Baby en Gran Torino. Om er maar een paar te noemen. Een volgende hit op zijn naam is mogelijk dan ook Cry Macho.

De legendarische Clint Eastwood schittert binnenkort in 'Cry Macho'. Alles over deze Amerikaanse neo-western dramafilm lees je bij FSOM!

Cry Macho!

Het plot van Cry Macho is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het boek Cry Macho uit 1975 gaat over een voormalige rodeo ster, in de film vertolkt door Clint Eastwood. Die wordt ingehuurd door een voormalige partner om zijn zoon uit Mexico te halen om te herenigen met zijn vader (Dwight Yoakam) in de Verenigde Staten.

De jongen woont nu bij zijn alcoholische moeder in Mexico en zoals in zoveel verhalen is het leven in armoede geen pretje. Het zorgt dan ook voor de nodige problemen en dat de jongen weg moet uit Mexico is dan ook al snel duidelijk. Na een wat minder vriendelijk onderhoud met zijn ex-partner uit zijn Rodeo days, gaat Clint Eastwood op pad om de jongen naar de Verenigde Staten te helpen.

Een verhaal waarin twee totaal verschillende figuren een ontwikkeling doormaken die ze beide niet hadden verwacht te maken. Voor Clint Eastwood is het vooral een reis waarin hij als oude vermoeide ruiter zijn eigen verlossing kan vinden. En tegelijkertijd de jongen kan leren wat het nou betekend om een goede man te worden. Kijk de trailer maar eens.

Wanneer kun je de film zien?

Cry Macho is vanaf 29 november thuis te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube en Microsoft Xbox & Rakuten TV.

Wij zetten de popcorn vast in de magnetron en gaan vast klaar zitten voor dit nieuwe (mogelijke) meesterwerk met en van Clint Eastwood. Jij ook? In navolging van deze film komt vlak voor kerst ook de geniale satirische film ‘Don’t Look Up‘ naar Netflix. Lees alles over deze film met Jeniffer Lawrence en Leonardo Di Caprio in dit artikel.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in ons magazine ook over Ambulance, de film dat een gezonde ouderwetse knaller moet gaan worden!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

De legendarische Clint Eastwood schittert binnenkort in 'Cry Macho'. Alles over deze Amerikaanse neo-western dramafilm lees je bij FSOM!
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens de film!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram