De Funcarrun is de ultieme rally voor iedere autofreak!

Rebel SST in de Funcarrun meerdaagse rally bij fsom

Funcarrun | Heb jij altijd al gedroomd van het deelnemen aan de Mille Miglia? Is het nog altijd zo dat jij niet zo’n prachtige koets op vier wielen hebben die gebouwd is tussen 1927 en 1957 hebt? Ontbreekt het je simpelweg aan een enorm vermogen om zoiets te financieren? Doe dan mee aan de Funcarrun, dit is minstens zo uitdagend en misschien wel veel gezelliger!

Bij FSOM besteden we ook graag aandacht aan lokale en nieuwe evenementen en daar is de Funcarrun er ook zeker eentje van! Deze rally is bedacht voor autofreaks en liefhebbers met een auto die minimaal 20 jaar oud is!

De Funcarrun is een rally door Europa in een auto van 20 jaar of ouder, tijdens deze meerdaagse rally ga je opdrachten uitvoeren die je aan het einde van de dag kunt inleveren bij je eindbestemming en bij de finish is het utieraard altijd gezellig. De allereerste editie van de Funcarrun zal plaatsvinden van 20 tot en met 23 september 2021. De opdrachten ga je uitvoeren op bijzonderen locaties met een prachtig uitzicht of bijvoorbeeld met een mooi historisch verhaal.

Het unieke van de Funcarrun is dat de opdrachten leiden naar oriëntatiepunten, waardoor deelnemers zelf hun route kunnen uitstippelen. Je bent dus zelf helemaal vrij om je route te bepalen, hou er wel rekening mee dat het een echte rally is en uiteindelijk is er dus een winnaar!

Autofreaks opgelet! Heb jij altijd al mee willen doen aan de Mille Miglia? Er is nu wat beters en het is nog om de hoek ook! De Funcarrun! Lees alles over deze meerdaagse rally door Europa!

Lees alles over dit toffe event en hoe je mee kunt doen bij FSOM!

Funcarrun Kick off en proloog

Ter ere van de eerste editie van de Funcarrun is er op 2e Pinksterdag (24 mei 2021) een speciaal kick-off event zijn. Uiteraard zal alles conform de Coronamaatregelen georganiseerd worden en de start is in Haarlem. De rest van het event zal zich afspelen in en rond Amsterdam. Via deze link kun je je aanmelden voor de kick-off van de Funcarrun.

Je krijgt een leuk promotiepakket en uiteraard de opdrachtbladen voor de opdrachten die je gaat uitvoeren. Het is dus ook direct een serieuze test voor het ‘echte werk’! Op 19 juni 2021 zal er een tweede event plaatsvinde. Ook deze keer blijft de Funcarrun in Nederland, maar nu gaat is de uitdaging een stukje groter en verplaatst het event zich naar De Hanzesteden. De start is in de provincie Utrecht en zal geen fysieke finish hebben. Dit event is er puur voor bedoeld om de sfeer van de daadwerkelijke rally op te snuiven… Via deze link kun je je aanmelden voor de proloog.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Wist jij dat de McLaren Artura Next Gen High Performance Car naar Nederland komt?
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Autofreaks opgelet! Heb jij altijd al mee willen doen aan de Mille Miglia? Er is nu wat beters en het is nog om de hoek ook! De Funcarrun! Lees alles over deze meerdaagse rally door Europa!

Lees alles over dit toffe event en hoe je mee kunt doen bij FSOM!
The Flying Dutchman Nomad Brewing Company logo en kortingscode op fsom door thedutchbeerdad
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] alles over de ultieme Rally voor de klassieke auto liefhebber. Dan hebben wij het natuurlijk over de Funcarrun! Momenteel is de route langs de Hanze handelssteden […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram