De acteur en komiek Jacques Vermeire treed “Het Huis” binnen en blikt openhartig terug op zijn carrière en privéleven.

Jacques Vermeire gaat het huis binnen en wietse schrijft erover voor fsom

Jacques Vermeire | In Nederland kennen wij Jacques misschien niet zo goed, een enkeling kent FC de Kampioenen misschien wel, maar daar houd het mee op. Bij onze Zuiderburen ligt dat wel anders en daarover praat onze film/serie en tv vriend uit België jullie bij, want Jacques treedt namelijk “Het Huis” binnen!

Wiietse over Jacques Vermeire

Ik ben wel echt een fan van Jacques Vermeire, ik ben bijvoorbeeld een keer naar zijn zaalshow “van 7 tot 77” in Den Egger gaan kijken. Hij heeft deze toen gedaan met Ruben Van Gucht en daar heb ik toen echt enorm genoten.

Ik kende hem toen eigenlijk alleen als DDT uit F.C. De Kampioenen wat ik geweldig vond. Pakweg twee jaar geleden keek ik nog elke dag zeker één van de 273 aflevering die ooit gemaakt zijn van De Kampioenen. Tegenwoordig is het wel wat minder, zeker gezien het enorme aanbod, maar ik blijf F.C. De Kampioenen geweldig vinden!

In het huis gaat het over zijn overstap van “wikken en wegen” naar F.C. De Kampioenen. Hij keek enorm op tegen de auditie die hij moest doen, maar uiteindelijk was het resultaat geweldig.

Ook komt in het gesprek ter sprake dat het niet altijd rozengeur en maneschijn was, hij werkte namelijk keihard naast zijn werk in de “spotlight”. Zo was hij onder meer importeur en verkoper van Ragazzi schoenen en aankoper bij Bayer in Antwerpen.

In de namiddag deed hij een Acte de présance, ’s avonds een zaalshow en dan ging hij ’s nachts ook nog optreden in een dancing. Ze blikken terug op zijn jeugd. Jacques was enig kind “Ik kreeg met Pasen elke keer een nieuw kostuum ze waren zo fier op mij ik was het pronkstuk eigenlijk.” Het was niet altijd even geweldig geweest, ook privé stond hij voor diverse uitdagingen. Zo zijn er maar liefst vier huwelijken/relaties waar het niet altijd even goed verliep.

De komiek Jacques Vermeire gaat 'Het Huis' in en praat openhartig over zijn carrière, zijn leven en uiteraard zijn privéleven.

Artikerl door Wiietse op FSOM

Oogkleppen op en weer door!

Al die huwelijken en relaties hadden niet altijd een fijne afloop, voor Jacques Vermeire was het altijd oogkleppen op en weer door!

Collega Acteurs An Swartenbroekx en Marijn Devalck komen ook op bezoek. Uiteraard hebben ze het over hun special waarin ze hun 30 jaar kampioenen zullen vieren. En ook nog eens Johny Voners zullen huldigen! Of deze special de aanzet word voor een nieuwe reeks dat is nog niet aan de orde maakte Marijn duidelijk… Maar wie weet! 😉

Ik onthoud uit deze interessante en inspirerende aflevering vooral wat voor een boeiende, lieve, hard werkende, maar bovenal grappige man Jacques Vermeire is. Iemand die zijn oogkleppen kan opzetten wanneer het moeilijk is en gewoon kan blijven doorgaan om de lach te bezorgen en mensen van vermaak te voorzien. Ongelofelijk veel respect Jacques!

Indien u in de gelegenheid bent, is de aflevering van ‘Het Huis’ met Jacques Verveine terug te zien via VRT NU.

Artikel door: Wietse Boogaerts / @wiietse
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

FSOM Magazine is het online magazine voor jou!

Eerder schreef Wiets Boogaerts al over het mogelijke einde van de fysieke media.
Lees hier alles over de mogelijke terugkeer van DEXTER!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] / @wiietseVolg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina! Lees ook alles over het openhartige verhaal van Jacques Vermeire in ons magazine. Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram