Dexter Returns!

Dexter Returns!

20 oktober 2020 1 Door TheDutchBeerDad

Dexter | Dexter’s back! Althans, hij komt terug! Als het aan Showtime ligt komt er namelijk een miniserie over de forensisch onderzoeker die gespecialiseerd is in bloed, bloed en nog meer bloed. Tevens houdt hij er van om zelf ook wat te knoeien met bloed…

De serie Dexter stopte in 2013 na acht seizoen en in de jaren 2008 t/m 2011 werd de serie zelfs meerdere malen genomineerd voor het felbegeerde beeldje. Echter won de show geen enkele keer, geheel onterecht natuurlijk! Nu krijgt Dexter een herkansing want Showtime gaat een miniserie maken.

Michael C. Hall

Michael C. Hall keert uiteraard als de seriemoordenaar terug. Die serie die in 2013 stopte had namelijk best een open einde om maar eens een understatement te gebruiken!

Destijds werd er al direct gespeculeerd over een mogelijk vervolg van de succesvolle serie, maar eerder kwam het er nooit van. Cast en Crew stortte zich op andere projecten en het project verdween wat meer naar de achtergrond, tot nu dan. Dat Michael C. Hall opnieuw de rol van Dexter de seriemoordenaar gaat spelen is meer dan logisch, met een andere acteur had het project voor mij de prullenbak gemogen.

De serie gaat dus verder waar het eindigde en de geruchtenmolen draait uiteraard op volle toeren. Gaat de serie weer als vanouds verder of slaan we een andere richting op en sluit het net zich verder rondom D. Morgan. Of verliest hij nog meer dierbaren… Voor nu is het nog even afwachten!

DEXTER RETURNS! Dat leest u goed! Dankzij showtime wordt de terugkeer van Dexter Morgan, de forensisch expert op het gebied van bloedspetters, realiteit! Michael C. Hall kruipt opnieuw in de huid van de seriemoordenaar. Dat beloofd wat..

FSOM

Deze seriemoordenaar gaat ook een rol spelen in Shadowplay!
Milla stopt met haar zombiejacht!
Bestel de complete serie van Dexter via onze affiliate link en steun hiermee onze contentmakers met een kleine bijdrage!

Please follow and like us: