de beste wensen van stanislaus brewskovitch fsom

Beste wensen | Best mensen, ik begin dit artikel op dezelfde wijze als de helden bij Stanislaus Brewskovitch. ‘Beste mensen, wij zijn er wel klaar mee!’. Een te gek initiatief kwam mijn onder ogen van de brouwhelden uit Enschede. We gaan oudjaarsavond vieren op vrijdag de 13e!

Het te gekke initiatief leek op het eerste gezicht een ludieke post en eentje uit een lange lijst met prachtige ludieke posts uit Enschede, maar eigenlijk is het idee helemaal niet zo gek. Laten we 2020 A.u.b. rap afsluiten met een knallend en spetterend oudjaarsfeestje! Wel thuis natuurlijk…

De Beste Wensen Van Stanislaus!

Beste mensen, alvast de beste wensen!

We zijn er wel klaar mee. Met 2020. Daarom roepen we vrijdag de 13e (Hahaha!) uit tot Oudejaarsavond. Eenmalig. Want volgend jaar willen we weer gewoon normaal. Niks nieuw normaal! Gewoon normaal, normaal. Dat dus.

En bij Oudejaarsavond horen oliebollen. Die hebben we dus gemaakt. Heel verrassend, in ons eigen bier!

Wat de bedoeling is? Dat iedereen vrijdag 13 november 2020 viert als Oudejaarsavond. Met onze bieroliebollen. En dan niet om exact 00.00 uur, maar om 21:27. Waarom die tijd? Nou gewoon, omdat het kan. En er niets meer normaal is tegenwoordig.

Oh ja, we willen graag dat iedereen dan via social een beeld deelt. Met Happy New Year! Daar gaan we zo’n ding voor maken. Die je dan over je profielfoto kunt plakken.

We hadden nog vergeten te zeggen dat je ook prima bier kunt bijbestellen. Bij die oliebollen. Misschien doen we er ook nog wel sterretjes bij.

Mooi verhaal weer. Lekker kort ook.“. Aldus Stanislaus Brewskovitch!

Een helder verhaal dus! Via deze link kun je de oliebollen bestellen –> Vrijdag de 13e is het oudjaarsavond! En uiteraard kun je gelijk wat bieren meebestellen om op te halen!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd! Let’s share!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

De beste wensen van Stanislaus Brewskovitch! Vrijdag de 13e is het zover, geen ongeluk ofzo, maar gewoon oudjaarsavond! Lees het bij FSOM.

TheDutchBeerDad proeft een dikke Barrel Aged Quadrupel uit Friesland!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram